Projekt.

Visst överlevde man natten men det va med nöd o näppe, somnade på kodningen. Haha. Vaknade halv fyra och då va det frulle dags. Sedan ringde jag min paps så tog vi ner saker till mitt förråd och en del saker som vi kastade. Plus att han hjälpte mig me mitt lilla soff bord och garderoben. Vad hade jag gjort utan dig. <3 <3  Sen träffade jag Ida på obs o sen körde vi till Max på Nova så jävla puligt =) Träffade Micke oxå, får se om planerna blir av. Köpte färg så imorgon ska det fixas och donas.
Har kollat på idol i min gungstol fast imorgon vid denna tiden kan jag sitta i min soffa. **wihoo** Nä nu ska jag vila lite innan jobb, så man orkar med det.

XOXO- NI vet att ni älskar mig


Skitsnack....

Kom nyss hem från halmstad, lite synd för hästen började galopera nästan precis vid upploppet. Men det va ett riktigt bra lopp ändå. Träffade leo o sofie, blev rätt paff :D Skulle försöka sova en timme men det gick inte så bra =( Ville inte veta hur denna natten kommer sluta, har varit uppe sen tolv. Får väl snacka fint med lagledarna och kanske låna soffan under fikan.

Nu till en helt annan sak, till rubriken. Varför snackar folk egentligen skit om folk dom påstår står en nära, ska dom inte vara mån om det man har istället. Var man än kommer så finns det, man kan liksom inte undvika det på nått konstigt sätt. Men jag vill, måste jag fly landet eller vad är det frågan om. Jag vill bara vara lycklig, försöker ställa upp för mina nära o kära.. Men va får man för det... Jo att folk går bakom ryggen och snackar skit.Varför vill folk försöka sabba för mig, vad har jag gjort. Men jag har börjat inse mer o mer självklara saker sen mina besök hos M, och det känns bra. Ångrar bara att jag inte gick dit tidigare, men bättre sent än aldrig.

Va hos faboror doktor i dag o så dom tog halsprov och stick i fingret. *aj* Men proverna va bra vilket va tur, men sen ville han ta prov på mitt bajs men då sa jag att det inte va behövdes, då slapp jag :) *wihoo*

Kom det lite tankar och funderingar och känslor.

Nu är det dags att ta Desireé i första hand.


Uppdatering

Ja som ni har märkt så har jag tagit en extrem lång paus får mitt så kallade bloggande men har funderat på att ta bort den, men har kommit fram att jag kan ha den kvar men den kanske inte blir så uppdaterad. Hehe Men ska försöka.

Har iaf hunnit med jävligt mkt i mitt liv sedan senaste gången jag skrev, ska bara försöka komma ihåg allt, hehe.
- Turkietresa. (bilder på bilddagboken)
- Inflyttad o (nästan klar) Kommer bilder på ons.
- Jävla mkt festande.
- Varit borta från jobb i en vecka o i ett var den första arbetsnatten.
- Shoppat o shoppat.
- Träffat lite gamla lundabor :)
- Fikor o åter fikor me :)
-Vaknat upp o inte vetat var jag har varit :)
- Haft kräftskvia me la familja.
- Tacofest i dalby.

Har gjort mer men orkar  o vill inte skriva det här :)
Men på ons kommer min soffa äntligen, så i helgen är det kanske feeeeeest ;)

Veckan är det ett litet späckat schema. Idag är det halmstad som gäller, Tis ska jag fixa inför min soffankomst och sätta upp lite saker. Ons: Fyller nån år. Och soffan kommer´*wihooo* Tors: Besök hos vårdcentralen. Fred: Fest om jag ska följa traditionen ;) Lör: Fira Lasse, Sandra, Nicke. Kommer bli roligt.

Nä får skriva mer sen får nu har jag brått ska ivög på mindre än en halv timme o måste byta om o fixa till mig ju :)

*Vågar man öppna sitt hjärta mer*

RSS 2.0