Imorgon är det dags.

Kör vid 15 tiden till lund för att möta upp lite folk sen bär det av till kinnekulle, med vårat tält. =) haha sticker förmodligen från där på eftermiddagen för att åka till emelies kompisar sen är det utgång som gäller. ska blir kul har inte träffat emelies kompisar där uppe innan. ska bli spännnade, stannar där till nästa dag sen ska vi till hennes mamma. stannar där några dagar sen till hennes pappa. sen beger vi oss till ullared nån av dagarna.
alltså fullt upp men det ska bli jävligt roligt.

alla som känner mig vet att jag inte kan packa lite, så idag har jag bara packat, packat, packat. =) hann me en fika me melissa,  vilket va mkt mkt trevligt. färgade emelies hår oxå som blev skit bra ;)

imorgon ska vi handla och fixa det sista innan vi ska köra.

nu ska jag fixa d sista sen ut. hajen

Något spännande, någonting att leka med, Choklad!

Jag älskar kinderägg, sitter och äter ett nu. ;)


image90


image91

Fotbolls EM !!

På måndag kl 19.00 är det dags för Sverige - Slovenien.

image89


Morsdag.

Min mamma dog för ca 4 ½ år sedan nu, och idag är det morsdag. Även om det är 4 ½ år sedan det hände så känns det som igår. Vill inte inse att hon är borta, jag vill oxå köpa presenter och fira. Överallt ser man reklam "glöm inte morsdag," perfekta presenter till mamma" jag hade vetat precis vad jag hade gett henne, om man bara hade kunnat. Det jag kan göra som inte har någon mamma är att tänka på henne vilket jag gör varje dag,besöker minneslunden och tänder ljus och sätter en röd ros. Men jag vill göra så mycket mer.

Vissa dagar, rätt ofta skulle jag vilja säga, Vill jag springa och hämta en lång stege och klättra upp till henne och bara få hamna i hennes famn och bara gråta ut.

Ta vara på era föräldrar inte bara för det är morsdag utan i största allmänhet, en dag kan det vara för sent.

Den dagen kan tyvärr komma mycket tidigare än någon anar.

image88


Namnsdag.

Idag har jag namnsdag. wihooo


Dålig förlorare. :S

Fy fan va jag är en dålig förlorare och ännu värre blir det när man spelar mot dom jag gjorde. Fuska ju hela tiden, men det blev oavgjort iaf. Nu kallar sängen iaf, fast jag inte är trött, men ska ju som sagt upp tidigt =(  vill ju snacka lite med vem som, men hur lätt är det vid denna tiden liksom. Vem fan är vaken vid denna tiden mer än jag och mina arbetskompisar och dom kan man inte ringa för dom jobbar ju. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, vill inte sova ju. Tråkigt.

Grillning imorgon. :D

Jajamensan imorgon är det grillning hos mig, ska bli jätte kul. Upp tidigt till läkaren  =( och sen är det fullt upp, handla mat och förbereda lite. Kul ska det  bli iaf. Har inskaffat mig ett nytt spel. " jag har aldrig" :) kanske ska testa det =)

Annars är det inte så mkt som hänt, shoppat lite idag, fikat på espresso house, och det bästa träffat linda :D
 
Håller tummanrna för emelie som är hos fabror doktor nu. me love you big time. <3  Gumman nu är det bara 1 vecka kvar ;D


Halva veckan gått.

Nyss hemkommen från en heldag full späckad med saker gjorda. Började med en nyttig frulle på shell som bestod av en solsnäcka samt en halv liters coca cola :S Sen stack jag o emelie till jessicka så fixade hon mitt hår, vilket blev jätte bra. Thanks.

Efter det tog vi en tur till obs fixade me mina mynt =) Och hämtade ytterliggare mediciner :S
Sen mötte Lavett och Wina upp oss på obs så ställde vi min bil hos mig sen blev det en dallasburgare, åkte sedan till Åstorp med direktörsbilen för wina skulle kolla fälgar. Men d blev inget vilket nog va en bra idé. 
Igår stack jag, mattias, emelie och micke till lomma o åt glass **i löve mjukglass* Wina och robban kom oxå dit sen. Blev en liten shellaträff efter glassen såklart.

Helgens bravader är redan spikat, vi ska vara här på fredag, grillning och lite dricka o en massa trevligt sällskap. Lördag består hos emelie o micke för d är ju slager =)

Nu är det inte många dagar tills min och poshys roadtrip, måste nog fixa en liten planeringslista, hehe. Men fan va skönt det ska bli att komma härifrån alltså, kommer nog stanna där hela veckan. Sååååå skööönt ! =)

Har nog inte skrivit så här lång blogg innan hoppas nån orkar läsa, fniss.


That´s me :)

image87

Hej hopp gummi snopp

Ja nu är det väl då dags att skriva lite, sorry men har inte riktigt haft tid eller ork att skriva.

Helgen har varit rätt lugn faktiskt, i fredags va jag, emelie, robban, micke, wina och lavett  i hundrastgården nästan hela kvällen, så bamse och lazy sprang av sig rätt regält. Sen va det hockeyn som gällde. =)
Igår va vi hos jocke o lisa o company, åt god mat och drack lite o lyssnade på lasse stefanz så klart. Fan va du sjöng bra angelika. =)

Annars är det väl inte så bra har inte jobbat på en hel vecka har typ nackspärr eller va det är, har iaf svin ont. Så dt finns inte så mkt som hänt. Får väl hoppas att det blir bättre.

Jag och emelie ska på vår roadtrip snart iaf, fan va kul det ska bli, ska bara försöka provmontera tältet vi ska bo i först. :D Ja ni läste rätt, vi ska tälta eller försöka =)

Mina bromsok är gula iaf, tack så mkt. =)


Skriver mer sen.
XOXO

Bilder från fotbollen med jobb :)

image82

image86
Vi som jobbar natten vann såklart. :)

image83

image84

image85





Är det fest eller ;)

image76
Emelie och Micke <3

image77
Gänget som hamnade ute + Leo som tar bilden.

image78
Systrarna Gröndahl med Leo the Hunk

image79
Poshy and the Fez

image80
Girl power. <3





Hittade lite roliga bilder.

image71
vi hittade en monstertampong på jobb :)

image72

Niclas hittade nått annat :)

image73

Ja det är jag som ser ut som en svart mumie, kunde inte röra mig, plus att jag blev instängd i en bur. Tackar o bugar mina snälla arbetskamrater.

image74


Är det kakan jag äter eller att förpackningen är så stor som gör mig så glad ????? ;)


Drickan är på kylning.

Tog en paus ifrån min lilla snabbis städning för att ta den första klunken av min xider. ;) Idag är det rosa pantern som gäller. ;) Ni som inte vet är det likör 43, sprit, mjölk o grenadine. *mums*
image70
Musiken spelas på hög volym, första klunken är tagen, ska fixa till mig nu o sen är det dags. ;)


Trevlig helg
Pöss

Jag gjorde det igen. =(

För en tid sen så skrev jag om att jag klämde min nagel på jobb mellan två däck så min nagel åkte av. Även kallad stumpen. :D Samma sak hände idag men sån tur är så är naglen kvar. Men det börja blöda. =( Så nu får jag gå me ett plåster, IGEN. *visst är det synd om mig.

Till råga på att så tror jag att jag har sträckt min balle, hur fan lyckas man med det egentligen. ;)

Ik är det utång för heeeela slanten, skriver mer sen, nu är det sängdags.

Natti natti

Beroende.

image69

Har nu insett att jag är tetris beroende. Nån som kan hjälpa mig.


Sammanfattning.

Helgen har verkligen gått i biltema =) Fredagen va vi i helsingborg mötte upp emelie o micke där, dom kom hem från varberg.
Lördagen va jag o emz på Street Cars Fest där det va en hel del att kolla på. ;)  Kvällen avslutades med race efter lite käk hos poshy.


Söndagen var det en heldag på Sturup Raceway Stcc efter mycket om o men så kom vi iaf iväg. ;)Tack än en gång wina.
 image67 
Åkte till Lomma för att käka på viking. *mums* Kvällen avslutades även denna med bil träff på svågertorp och sedan lite race.

Kom nyss hem från emelie har hjälp henne lite att städa hennes skafferi för hon är lite hanikappad :S Tycker dessutom sånt är kul. Imorgon ska jag me henne till fabror doktor hos ska ta sina stygn.


*hoppas*hoppas*hoppas*

RSS 2.0