Underbar <3

Allt känns så tungt jag går runt här i tystnaden.
Ensam i kärlekens hus.
Jag fingrar på bilder med minnen av oss.
Jag behöver en ledstjärnas ljus.
Tankarna blandas med smaken av tårar.
I hjärtat finns bara du.
Säg mig, finns det nån annan,
finns det nån annan nu?

Nätterna plågar mig, stirrar i taket.
Jag önskar du låg tätt intill.
Utanför fönstret där rusar det timmar.
Här inne tycks tiden stå still.
Vänder mig om och försöker att sova.
I hjärtat finns bara du.
Finns det nån annan,
finns det nån annan nu ?

Finns det nån annan,
nån annan som älskar dig så som jag?
Försökte att nå dig igår men du sa:
"Lämna ditt nummer och ha en bra dag".

Solen går upp väcker världen till liv.
I min dröm ligger du tätt intill.
Utanför fönstret där rusar det timmar.
Här inne tycks tiden stå still.
Det känns lite bättre men hjärtat det gråter.
Du finns här 24-7.
Säg mig, finns det nån annan,
finns det nån annan nu?

Finns det nån annan,
finns det nån annan nu?

Säg mig, finns det nån annan,
finns det nån annan nu?

Earth Hour - släck för en ljusare framtid.




Ikväll klockan 20.30 släcker närmare en miljard människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Kommer du släcka, är jag hemma kommer jag att släcka :D


Over and Out

whozza whozza

Har kommit hem från en rund tur på nova och sen en snabb runda på obs. Hittade en klänning som jag inte riktigt kan bestämma mig om jag ska ha den eller inte. Den är svartrandig, är d nån annan som  har en sån så ser man direkt att d är samma. Men jag tror jag ska köpa den, får bli en tur till nova imorgon oxå, dom hade inte den på obs. Suck.....
Men drickan till helgen är handlad iaf, så skönt att slippa det imorgon, när alla andra ska dit. 

Få inte en chock som min bror fick men igår va jag och simmade, inte nog med det jag rullade rullskridsko dit och hem. Så jävla duktig man är. Ska nog dit imorgon oxå om man orkar o hinner. :D Är ju ledig inatt, fick man det oxå skrivit, haha så otroligt skönt. Men vi har dåligt me folk, 3 man mindre och inte den ordinarie lagledaren så lite ångest har man. Har haft tanken på att gå o jobba ändå. ;) Men alla vet hur d kommer sluta. Haha.

Helgen kommer bli galen, galen är nog bara förnamnet. ;D Imorgon är d big bowl som gäller sen är d inte bestämt. På lördag det inte helt 100 bestämt men d är mycket möjligheter iaf. Vet bara att det oxå kommer bli galet.. *gillar vi*

En sjuk jävla sak som hände på jobb, ett paket gick sönder så va där fullt med påsar med levande FISKAR. Vissa hade såklart dött men så jävla sinnes. Djurplågeri fan, det är förbjudet att skicka djur så. Idioter.



Hahaha, helt sinnes sjukt ballt sagt. ;D

over and out

Ballar av stål !!!! ;D

Det bästa på länge, ett klipp som bra måste ses. :D
   

 
 





over and out

Skånska gillar vi. :D


<3


wizzel wizzel

Äntligen är det helg, så jävla efterlängtad. Blev inte så mkt sömn igår, men det blev fina naglar isället. :D  Tack Linda. <3 Fixade en del ärende igår som innebar lite tråkiga nyheter om min hälsa. :( Men d ska nog fixa sig, men man är ju lite orolig. 
Idag på jobb va d verkligen inte min dag, va klumpig som fan eller bara otur. I alla fall, jag skadade mig rätt mycket. Fick ett paket på pannan så det började blöda, sen ett på halsen och sen skulle jag ta en pall med massa kopieringspappers buntar men när jag tar ett paket så får jag kanten rakt in i armen så  det började oxå blöda fast rätt mkt. :S Lite klumpig är man allt.
Annars ik blir d lugnt softa framför tvn och bara ta d lugnt, imorgon beger jag mig till bror, lite folk kommer dit. <3 Lite spel o vin kanske utgång vem vet, men just nu är jag inte alls sugen på d. Sen är d snart söndag igen o då jävlar. :D:D:D
Nä nu ska jag sova. Natti natti.

Är jätte nervös redan nu :S



Laddad Taggad K???? :D


Over and Out

Trötter..

Klockan är bara 1 och jag är svin trött, hade gärna velat ligga kvar i sängen länge länge. Men har en del att fixa ida ju. Veckan på jobb har gått bra, känner att jag är mer slö än vanligt för jag är sjuk. Borde kanske stanna hemma och bli frisk. Men dum som man är går man och jobbar istället. Fick lite massage igår, riktigt najs. 
Denna helgen blir en vit en, kan man behöva. För övrigt har jag bokat bowling igen. Nästa helg då jävlar. :D

Nä nu kallar duchen sen ska jag iväg kommer inte komma hem förens sen :S Hoppas ni får en underbar torsdag.


Over and out

Fy söndag igen :S

Har ångest för att gå tillbaka till jobb igen. Har ju varit "långledig", med dessvärre blivit sjuk :(  Helgen har varit hyfsad lugn, hade lite planer på fredagen men det va en liten räka som sov heeela dagen ;) *Hihi* Lördagen stack jag hem till Räkan, så spela vi lite kort och sen gick och handla. Käkade kyckling med coleslaw och en hallon-björnbär paj med massor av vaniljsås. *mums* Skönt att bara sitta o snacka fast det kom en liten tår. (K
Sen stack jag hem till Bror, va ju lite kalas för honom. Riktigt kul:P Sen har d nog inte hänt så mkt, inte som jag vill skriva om, blandade känslor faktiskt. :S
Schemat i veckan består av nya fina naglar och ett läkarbesök vad jag vet än. Nä nu ska jag lägga mig raklång i soffan :D Ha en trevlig sön.



over and out


Lite mycket nojjig...!!

Har nyss kommit hem från en liten runda från obs, handlade nått litet till min käre bror. Skönt att vara på obs när det är inte så mkt folk. Ska försöka va vaken länge idag, ska ju inte jobba inatt, men risken är att jag bara ska vila en timme sen inte orkar gå upp så blir det helt fel ändå. Men det ska nog ordna sig.
När jag kom hem fick jag en klump i magen, hade fått ett brev av polismyndigheten...!!!!?? Tänkte va fan har jag gjort, men sen läste jag det. :) **wiiihoo* Men men, än är man inte över sjön.

Nä ska ducha o sen plocka undan lite.  Är lite rörigt, massa saker som inte är på dess plats. Blir ju lätt så. :D

Fy fan va jag är glad. :DDDDD

over and out


Låååååång ledig. :D

Nyss hemkommen från jobb och fy fan va skönt det är att vara hemma. Riktigt segt dessa dagarna men nu är jag ledig tills sön kl 00. Så jävls najs. Igår blev det käk me räkan skulle till midhem men där har dom stängt nu så det blev bk istället. **mums**

Grattis broder PK på din 26 års dag, ett år närmre 30 :) *KRAAAM*


Nya skor...

Dessa köpte jag ida. ;) *wiiieeee*

Går inte att lägga in bild men bild kommer. :D

Lördagen den 7 mars 2009

Somnade sjukt tidigt igår så jag vaknade kl 5.30 riiiktigt kul. *e nä* För att klockan skulle ticka iväg zappade man igenom alla kanaler sjukt många ggr. Såg faktiskt Dr Phil riktigt bra program det va. Handlade om 14 främlingar som Dr Phil kommer för att ge dem råd om hur de kan ta tag i sina problem och vända sina liv till det bättre. En man hade blivit våldtagen av en vit man, en kvinna av en svart man så kommer man se hur dom ska hjälpa varann. En kvinna va besatt av en gift man, en alkolist man/pappa, en har en pappa som är massmördare. Ja kommer inte på dom andra men d va jävligt intressant. Fick ju sig en tankeställare emellanåt.


Så det har redan varit en lång lördag och uret är bara halv 1 liksom. Kom i alla fall nyss ur duchen ska fixa till mig o sen ta mig till nova tänkte jag. Möta upp en gammal vän. :)
Fy fan va mina armar ser ut efter veckans tid på jobb, sår överallt, blåmärke överallt. =(Mycket ändringa som sker och som ska ske. Undra när vi ska ändra logga, namn o färg på bilarna.  :)  Men kan ju hoppas d snart är slut på d. Nä nu skulle jag kört för länge sen ju. Ahhhh bråttom.



Oven and out


Grattis Jenny.. :P

Grattis på din dag. <3



*hoppas det är som du säger.*


Jobbig dag....

Idag är det den 6 mars och det är en väligt speciell dag, en dag som gör mig så otrolig tom, lessen och helt förvirrad. Vet inte va jag ska göra, säga eller bete mig riktigt för jag är inte mig själv. Och allt blir ännu jobbigare för det känns som allt förfaller...  Ska ha en lugn helg, inget drickande denna helgen inte. *skönt* Ska iaf sätta på en film nu, kan ju slå vad om att jag kommer somna. Har ju inte sovit efter en hel natts arbete.. Kanske lika bra det.


GRATTIS MAMMA PÅ DIN STORA DAG. SAKNAR DIG SÅÅÅÅÅÅÅ



Helgen...

Måndag igen, efter en fullspäckad helg.. Fredagen började me att Dennis körde mig till Tulle vid 4 sen kom Daniel, Jenny N, Patrick, blev lite förfest med spel o så. Tog Taxi till Bigbowl och mötte upp Robbie, sen blev den ännu mer dricka och bowling, jag kom nog sist men är glad ändå. :P Dansa där och ännu mer att dricka. ;)Träffade en del folk man kände så det va rätt ball. Sen va det tydligen bara jag o Robbie kvar. Sen kan jag ju säga att jag inte minns så mycket mer :D Tack L <3

Lördagen stack jag hem till bror efter bakfyllan hade släppt. Trodde min vita månad skulle starta där men icke. Det va på det igen. :) Käkade heltstekt entrecoté (på 6 kilo) med champinjoner, lök, haricovert. Sen hade dom köpt bakpotatis o delat och sen gröpt ur dom och gjort en god röra, och lagt i skalet igen, hemma lagad rödvinssås till d. Godaste jag ätit på länge. Bild på maten kommer. Blev en del sjungade och spelade på vår egen trubadur Bengtsson. Blev en salig blandning på rosévin, pinne, vin och mintuu. Men mums säger jag. Helena och jag tog en liten vals hahaha. Det blev Harrys och Etage som gällde. ;) Blev Max, Bengtsson o Dennis beställer 7 meal, 4 lökringar, 3 chilicheease eller va det va. Hahaha. Tog taxi hem till Dennis, sen började jag städa, klockan halv 7. Najs..

Så det blev en lugn söndag, vaknade iofs halv 4, så det va att ta d lugnt sen iväg till jobb :I

Men nu är d en vit månad iaf.. :)

Over and Out


RSS 2.0