Ses vi ?? ;)

Äntligen imorgon är det fredagen vi har väntat på ett tag, även denna kommer va full späckad. Ska bestämma det sista inatt på jobb, men det jag vet är att vi ska förfesta, sen till bigbowl sen antagligen ut och efter det är det efterfest. :P Mohahahah. Ska blir riktigt ball. Jag kommer vinna. :) Kom dit vetja.. :D
På lördag kanske jag drar hem till broren, o hälsar på Bengtsson som kommer ner. Annars vet jag inte vad som händer, nått händer alltid :) Så jävla najs. Kom hem från obs för ett litet tag sen va på apoteket, billigt kan man ju inte säga att det blev precis. Men måste ju ha det :S Annars blir d nog aldrig bra.
Nä nu blir det kortspel med pappa med lite undanplock.. Får väl ta o vila innan jobb i o med att man vaknade 1 denna dagen oxå.


 

Sjukt bra låt. Nickelback - Gotta Be Somebody Life


Ny vecka....

Första arbetsveckan har gått till ända och som sagt blev helgen lugn. Sov ju bort typ hela fredagen(inte bara jag iofs :P), skulle egentligen bli massa film tittande med J.  Så det blev ändrade planer, åkte till bara på eftermiddagen på lördagen istället.Sen blev det pizza, cola, chips och godis. Samt en massa tvtittande, kolla lite på melodifestivalen men fy fan va dåligt det va. Kollade dels på saw 4. Vid klockan halv 1 kolla jag på ut o såg hur det snöa så då fick jag köra hem för annars hade jag aldrig kommit hem =) Mycket trevligt, fint ska det va. Eller hur J ?
Söndags förmiddag bestod av massa yatzy tills jag inte ville spela mer för jag förlorade, snacka om dålig förlorare. Så vi spela vändåtta istället, det va ju roligare för jag vann =) Blir väl spel idag igen kan jag tänka mig. :P
Annars kom K hit och fixade lite, fint blev det. :P *tack*



haha så klockrenbild.. ;)

Oscargala

Årets manliga biroll till Heath Ledger i Batman som jokern. Inte mer än rätt. Han är ju grym...



Astrid Lindgren --<-<-@



Sveriges mest älskade och kändaste författare. <3

Boucheé

Nu är d lördagsförmiddag och jag har vatt vaken sen 7. :S  Inte alls kul men så är det ibland, stack till ica maxi tofanäs o handlade lite frukost. :) Helt sinnes va jag sov igår, gick och la mig ca 10 och sen vaknade jag kl 20. 10 timmar, hmm undra om jag behövde sova ut. Så det blev att jag kolla lets dance:D O sen nån film som gick på tvn.

Är sjukt sugen på Boucheé med vit choklad *mumsfilibaba* Är helt såld på dom nu, dom och kinderägg. Godaste chokladet som finns.


Haha..


najs, i like.

Nu är arbetsveckan slut och äntligen helg, skönt. Som sag denna helgen kommer bli en lugn en.. Blir massa onyttigt och en del filmer kan jag tänka mig. :) Kul att Du ringde J, blir alltid lika glad av att du hör av dig. Sexy beast. :) Lycka till i helgen.. :$

Annars inget nytt, eller jo föresten ska äntligen fixa mitt hår och mina naglar i veckan. ***längtar***
På lör kommer Linda hem o då ska vi ses!! :) Nä nu blir d sofflocket och lite tvtittade sen ska jag sova.

Trevlig helg.




Oskyldig eller inte....;)

En klapp på axeln...

Idaag ger jag mig själv en klapp på axeln för jag har varit jätte duktig. Som vanligt inte mycket sömn idag heller, vaknade 1, då drog jag mig upp och packa ihop mig tvätt och körde till bror min. Fick tvättat 3 maskiner och allt blev torrt, så jävla najs. Men nu är jag fruktansvärt trött att jag somar snart. Fick ett sms att det va poker idag men får hoppa det annars orkar den här svensken inte jobba. Synd, hade faktiskt varit rätt trevligt.
Man borde få höra mer respons på jobb, tycker det är dåligt med det faktiskt.(vissa dagar och vissa personer). Tur man har vissa kollegor som gör nätterna otroligt roliga och att tiden går fort. Ni vet vilka ni är <3

EN natt kvar bara sen blir en lugn helg, tror jag behöver vila upp mig. Men snart är det den 27 och då är det fest. ;)

Nä nu blir det soffan ;)


Älskar denna scen...

En av mina favorit scener i Greys.


<3 längtar till ik.... <3

Mer sömn kanske....

Känns i huvudet som jag har sovit 1 timme eller så men lite mer är det men inte mycket. :D Ska försöka vila lite till sen undrar hur det kommer gå. Inte så kul att vakna med huvudvärk kan jag ju säga. Negerbollarna som jag gjorde till jobb igår uppskattades och dom blev riktigt goda. :D
Ska kolla på house nu o sen får jag väl plocka undan lite, och ta ett litet dansvarv med dammsugaren.

Men klockan 9 sitter jag bänkad framför tv, DET ÄR JU GREYS ANATOMY. **äntligen**


Jag är en lurifix. :P

Ännu en natt till ända - skööönt. Allt gick bra denna natten me, förutom att jag blev mulad av robbie. Men det kommer igen, ska defenitivt ge igen. Mohahah. Annars ida händer inte då mkt, ska antagligen åka hem o krama min styvpappa för han ska åka utomlands. I så fall ska jag passa på att låna tvättmaskinen :) Behöver verkligen tvätta nu, pallar ju inte gå ner i källaren när man bor på tredje våningen o ingen hiss. :'( Man är så duktig på att skjuta upp det. Blir nog att jag kollar på en film sen, men jag vet inte vilken än.

Annars har jag antagligen fixat en till tid, ska bara höra om han kunde trycka in mig :)
Ska bli kul men det känns. **giftigt**

Om jag orkar sticka iväg o handla ingredienser så ska jag överraska P med att baka negerbollar, men d kommer inte bli nån överraskning i o med att du läser :) Hahah. Oj får man skriva negerbollar föresten?? Vad tycker ni bäst om med kokosflingor eller med pärlsocker. Pärlsocker säger jag helt klart.
Blir en otroligt lugnt helg denna, ska inte dricka en droppe sprit eller nått med alkohol i. Detta ska bli en VIT helg och det känns jävligt bra faktiskt. :) Behöver nog det, blev lite för mycket alkohol denna helgen. :)


**mums**


OVER AND OUT

Love Comes Again



:D

Love Comes Again



:D

Ny vecka, nya möjligheter....

Första natten avklarad, o det känns bra fast ändå lite oroligt... Blev jätte tidigt,  hade verkligen inte mycket volymer och man vet ju inte vad som kommer hända om dom inte ökar liksom. Men d löser sig.
Vet inte vad det är med mig idag, har funderat på rätt mycket och det är så mycket jag vill göra just nu känns det som. Hoppas verkligen det kommer snart, för jag behöver verkligen det. Allt hade blivit så annorlunda på ett bra sätt liksom. 

Min kamera förstördes i helgen nån tappade den när vi skulle sjunga  karekoe, är en spricka i displeyn så jag kan inte ens lägga in bilderna från helgen. *lessen*

Tack P för att du lyssnar, betyder jätte mycket för mig. <3 Att du kommer på en lösning på allting, det tror jag att jag behöver höra. Speciellt det du skrev idag behövde jag nog höra.

*Dessa tankarna är verligen inte likt mig* 




Pa pa pakayyyy

Nu är även denna helgen slut och det gick som ett skott, fy fan snabbt den flög förbi. I fredags börja den me att jag sluta jobba sen stack direkt hem o sov, för jag visste att det skulle bli en lång kväll/ natt :P Stängde desstom av porttelefonen och ljudet på min mobil för jag skulle få sova men jag flö upp o inte visste vad klockan va, trodde hon va typ 22 men hon va bara 18. Så jag hämtade maja i lund sen började vi förfesta så smått, efter det kom även Melissa, Donne, Becka, Ulle. <3 
Blev en massa karoeoke, vill fan itne veta hur det lät. Haha.
Gjorde ju en liten miss blandade rätt mycket så jag mådde verkligen inte bra när jag vaknade, drack rosa pantern nästan med filmjölk (bra jobbat maja) :D rödvin, vodkaredbull, xider, öl. Gick hem från Dennis 8 på morgonen o försöker vila i min soffa men d gick ju inte så bra kan jag ju säga. Så det blev inte så mkt sömn.

Alla <3 dag.
Tiden gick och jag skulle vara hos Dennis kl 3, så jag fick samla ihop mig och ducha o fixa till sig sen begav jag mig dit. Först blev det mycket spel, thekken 4, jag vann rätt många ggr så dom som vill ha spö kan ju höra av sig:D Blev en del champange, groggar, rödvin. Pk fixade skit god mat, baconlindad kycklingfile, ugnsbakade skivadpotatis med rödlök o champinjoner, vitlöksbröd och beasås. Så jävla gott. Sen hade Helena gjort en rikigt god efterätt den va en kladdkaka på vitchoklad med passionsfrukt och ett dessertvin till d. **underbart** Tack för en underbar alla <3 dag: Dennis, Maja, Johan, Helena, Tessan.  Kunde inte blivit bättre god mat, gott sällskap, mkt dricka, ;)

Nä nu ska jag städa o svabba golven, fasttar med strumpan lite här o var. D tråkiga är att min kamera har gått sönder :'( så jag får itne fram mina foto, får kolla om nån har en misseskortsläsare. *snyft* 

Ha en underbar sön, bilder kommer förhoppningsvis:) 


Fredag den 13 :)

Undra om jag kommer råka ut för nått ida bara för det är otursdagen. Har inte hänt nått på hela natten iaf. :) Fast det är fredag den 13 så är det fest ändå. Ska förmodligen vara här o sen dra ut men jag vet inte. Men kul kommer d bli iaf, längtar. =)
Annars är d ju alla hjärtans dag imorgon o då är planerna att bege sig till bror me bla maja o johan, gott sällskap o god mat såklart.
Vad är era planer för helgen??



<3 <3 <3 *wiihooo*

Vaknade kl 12 o klockade på klockan o tänkte för helvete nä detta håller inte, så jag la täcket över mig o lyckades somnade om iaf till halv 3.
Sitter och gäspar hela tiden och ögonen rinner. Åh va tröööööt jag är. Sitter och lyssnar på den nya love songs, äntligen kunde man ladda ner den, riktigt grymma låtar.

Fick nyss ett mess att jag får besök runt halv 7 :) **mys**
Nä nu ska jag dra o käka pallar inte göra mat ida.


Surprise surprise :)

Igår blev min bror rätt överraskad, hans tjej skulle egentligen komma på fre men hon kom redan ner igår så jag hämtade henne på stationen och sedan mötte vi upp en kompis för att sedan gå till Dennis jobb. Ni skulle sett vilken reaktion han fick, han tappa typ hakan. :D Kul att han blev så chockad. :) Så vi satt där från 5 och sen kom vi väl hem klockan 22.30, johan o maja drack öl men jag fick nöja mig utan alkohol fö jag skulle ju jobba. *:'(* Men på fredag är det fest ;)

Va det nån som såg det programet igår tror d hette - den sista utvägen.. Fy fan alltså, jag och maja satt o såg det innan jag skulle bege mig till jobb.
Nä nu ska jag sova lite, se om nån kan fixa mitt hår ida det behövs verkligen. Bokade bowling igår så den 27 är det jag som kommer vinna ;)
Nu ska jag kolla på Djurpolisen i Detroit. Haj


Snö, snö o mer snö. =(

Nu får det allt ta o sluta snöa, riktigt tråkigt. Allt gick som vanligt bra på jobb, inget speciellt hände iaf. Slutade ungefär halv 8 så det är helt okej, men det märks att vi har fått mindre att göra.
Nu är det iaf bestämt om bowlingen, ska bli jätte kul faktiskt. Blir en till bowling tur i mars oxå, antagligen får jag fixa allt annars blir det ju inte av. :D Men de är bara kul. :)

Hade ingen bra dag igår, men den slutade spännande. :P Lite sammarbete är aldrig fel. :D Idag är mitt humör på topp har dessutom varit skit pigg på jobb fast jag gick upp kl 13 o sen inte sov nått. Skulle egentligen börjat en halvtimme innan inatt för vi skulle ha ett slags möte men jag gick inte så jag får väl gå idag eller imorgon. *wihoo*

Snart helg oxå, skönt som fan men vet inte va man ska göra riktigt. Får ju fin fin besök. Så jag skulle tro att det blir fest ;)
 <3 Försökte dessutom fota min tatto men det blev inte alls bra så jag får be nån fota den idag. :D *riktigt nöjd* Snart dags för fler :))))))))) Nä nu ska jag försöka sova lite ha lite att fixa sen i eftermidda. :) *längtar jätte mkt*

Nattens ord: Miss Sprutgrädde. :P  


Inte min dag ida..

Allt som kan gå fel går fel känns d som, tappat ut massa saker, slog min tå som jag redan har inflamation i. Är inte alls på humör nu men hoppas det blir bättre sen, iaf är jag helt säkert på d. :D
Känns lite konstigt men oxå lite spännande.  För övrigt så vaknade man kl 1ida med, så jag tog en tur till obs o handlade ajax, så jag ska bara kolla klart på house sen börjar städningen. :)

Natten på jobb gick bra, inte så jobbigt och man fick ju sluta tidigt oxå. *najs i like* Ska styra upp bowling me jobb, den 27 blir det med ett gäng. Sen ska jag o en annan styra upp ytterliggare en bowling kväll, ska blir sjukt kul faktiskt.

Blev väl lite gladare nu men inte så mkt som behövs. Ta hand om er.


GRATTIS JENNY NILSSON


Härligt härligt men farligt farligt..!!

Ja då är man hemma från jobb, kom hem tidigt idag men har ju surfat och kom på att jag ska skriva lite. Men som vanligt blir d nog inget viktigt. Vaknade såklart 1 igår oxå, vaknar jag så tidigt idag får jag väl ta o städa lite och gå ner o handla. Behöver dock inte städa för det gjorde jag igår, men men. :P Kul är det iaf.
Skulle blivit sågen igår me J men hon tog sig en sjuk "sovmorgon", så jag laga mat till mig o min bror. :P

Har lite önskemål med J, hoppas verkligen man kan åka. Behöver verkligen d.



Bild kommer snart på min nya tattoo ;) Ni som inte fattar rubriken, det behöver ni heller inte göra :D

Seven Pounds !!!!!




Såg den förra veckan, fy fan va bra den va. Will Smith är fan riktigt grym!!!


FFS

Har inte skrivit på länge och det suger, men ska försöka på det igen ;) Kan iaf skriva vad man har hunnit med:P
Det har blivit många fikor iaf med bla Ida A <3, Angelica <3 o Linda <3 *mysigt mysigt* På helgerna har det blivit att man svinat till det rätt ordentligt, så denna blev lugn och det behövde jag.

Förra veckan har jag vaknat runt 1 varje jävla dag och inte kommit i säng föräns 9-10, hoppas det blir bättre denna veckan. Fick uppkollat att jag har högtblodtryck, ska på återbesök i mars o kolla det igen. Är det inte bättre då får jag väl mediciner. :O

I fredags tattuerade jag mig oxå, *äntligen.*Den är lite svår att smörja själv bara. Hehe.. Har velat göra den länge nu, och fler ska det bli. Har redan mina ideer. ;)

Ska snart iväg och handla frukost :)


RSS 2.0