GRATTIS TILL MIG !!!

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG UTAN FEZZIS FÖDELSADAG. HURRA HURRA HURRA.

TACK FÖR ALLA SOM GRATTAT MIG O TACK ALLA SOM KOMMER O TYACK ALLA FÖR EN TREVLIG JULAFTON!!

ÄLSKAR ER, NU SKA JAG DRICKA NÅGRA FLER HOTSHOTS..SEN SKA VI UT HAHAHAHAHAHA

SAKNER ER MEN VI SES SNART !!!!!!!


Fullt upp dagen innan julafton.

Just nu hemmkommen från jobb, fick massage en timme. Riktigt najs, hade visst rätt mkt gemensamma saker som vi kom fram till. Hahaha. Snart ska jag till obs en snabbis o handla lite sen till Linda som är en ängel o tryckte in mig. <3 Sen ska jag hinna handla alla julklappar. Hmm låter mkt lovande.
Igår fick man reda på att man har högt blodtryck, för högt =( Men men allt ordna sig!!

 Nu har jag lite brådis =) Hörs sen om vi inte gör det får ni ha en underbar jul. Puss


GOD JUL PÅ ER!!


Rädd, oroad, stressad- men glad innerst inne.

Va säger man när man saknar ord, fast man vill säga nått. Va gör man när man saknar handlingar, fast man vill göra nått. Jag är så trött på saker o ting att det inte finns ord, riktigt bokstavligen trött.
När ska man få ro, o vad är ro egentligen. Har glömt hur det känns, har en ständig oro i min kropp. Oro för att inte lyckas, att inte duga, att inte hinna säga vad man vill ha sagt, oro att om saker o ting kommer lösa sig. Har ständigt stress och kan inte sova så mkt.


Mycket av mina tankar just nu går till min pappiii. Älskar dig <3 Tack för att du finns. Det kommer gå bra.


Skåneskalvet .....

Överallt läser man om det, alla snackar om det, skit många kände oxå det. Men som tur va ingen på Terminalen på Tofta. :P Annars vet jag en som hade gjort lite i brallorna. =$ Snackar ju om ett vad dom tror är ett jordskalv som skadade stora delar av skåne tydligen. Dom hade mätt att skalvet var mellan 4,5 och 5 på Richterskalan. Först den smällen som hette duga och nu jordbävning, läskigt värre. Läste att det sannolikt blir efterskalv :S. **wtf**
 
http://sydsvenskan.se/malmo/article399129/Jordskalv-skakade-stora-delar-av-Skane.html

Nu ska jag försöka sova.


Söndagen den 14 dec

Idag är det verkligen bara 10 dagar till jul och jag har verkligen inte köpt en ända julklapp. Ska inte julpynta min lägenhet ens, orkar inte. Men men, d blir väl bättre när julen är över.
Så om 11 blir den här svensken 23, blir antagligen utgång som alltid annars. Kommer nog bli riktigt galet.

Helgen har varit lugn, hjälpte min pappiii att laga julmat till deras julfest, smakprovade några köttbullar hehe. Längtar iaf till julmaten. Va inne o åt lunch me broren min på hans jobb, alltid lika trevligt o gott. Hann med en tur till Dalby igår, fast det ska bli lite oftare. Sen träffade jag syrran och kusinen och tog en xider, bara satt o snacka, riktigt mysigt. 
Så nu sitter vi här en söndags förmiddag, har i och för sig varit vaken sen 8. =( Men har haft trevligt sällskap på msn:) *riktigt glad* Har bokat in massa saker som kommer bli riktigt balla. *saknar mycket saker*

Sen kom där in en annan härlig människa och gjorde mig riktigt glad och lite generad. Kul att d finns folk som tänker på en iaf. Har lite saker jag ska göra denna veckan, ska in till min gamla skola och hälsa på min lärare. Måste hinna me lite andra saker men det får bli hemligt. 


*min bästis <3*

Svin bra låt.

Anna Bergendahl - Have A Heart



Tänkvärt.

Gyllene omslagspapper

Jag fick detta från en vän, som fick två saker att välja mellan.



Det sa mig att även jag hade två saker att välja mellan.

Jag har valt.

Nu är det Din tur att välja.

Historien handlar om en mamma som för en tid sedan skällde på sin 5 åriga dotter för att hon slösade på en rulle med dyrt guldfärgat omslagspapper. Pengar var det ont om och hon blev ännu mer upprörd när hon såg att dottern använde pappret att dekorera en ask som hon placerade under julgranen.

Hursomhelst, den lilla flickan gav presentasken till sin mamma nästa morgon och sade,


'Den är till dig, Mamma'

Mamman blev generad för hennes tidigare ilska mot flickan, men hennes ilska blossade upp igen när hon öppnade presentasken och såg att det var tomt.


Hon sa till sin dotter med harm i rösten.


'Vet du inte unga dam, att när du ger bort en present är det meningen att det skall vara någonting i paketet?'

Hon hade tårar i sina ögon och sa, 'Men, Mamma,det är inte tomt! Jag blåste kyssar i den tills den blev full.'

Mamman blev förkrossad.Hon föll på knä och slog armarna om sin dotter och bad henne och förlåtelse för hennes obetänksamma ilska.

En kort tid senare tog en olycka dotterns liv, och det sägs att mamman behöll det gyllene asken bredvid sängen för resten av hennes liv.


När hon helst kände sig nere eller mötte svårigheter öppnade hon asken och tog ut en inbillad kyss och mindes kärleken från barnet som hade lagt kyssarna däri.


En verkligt underbar känsla, denna gåva till oss är en ask full med ovillkorlig kärlek och kyssar från våra barn, familjen

Så du har nu två val:


1. Publicera denna historia på din blogg.


2. Strunta i att publicera denna historia och agera som om detta inte berörde ditt hjärta.

Som du ser, jag valde första alternativet utan tvekan.


Helt slut......

Kunde som vanlig inte sova, så broren ringde vid 1 o sa att det va gymdags. Så det blev ombyte o sen ner till gymmet. Nyss hemkommen och är helt färdig. Ska diska och plocka undan sen ta en låååång duch, efter det får det väl bli en sovtimme.

Håller tummarna att allt löser sig, är orolig som fan. Är rädd som fan. :( Önskar det fanns nån som förstår mig som jag vet lyssnar på mig. Och som jag kan anförtro mig till. Bär på så mkt nu, men men är iaf bra på att hålla "minen" uppe. 

Inget roligt inlägg detta men så är det ibland. :'(

Poker kvällen i bilder.










Lägger upp resten på face ! ;)

Vilken jävla smäll. :O



Ja alla som inte sov hörde smällen runt 7 tiden i morse, annars vakna man av den. Åsknedslaget synstes ända till Danmark. O vår Terminal skaka lite hehe. Fy va läskigt det va. Sos hade fått in 35 automatiska brandlarm.

Jaja bilder från pokern kommer, kom iaf 5 av ca 25.

Natti Natti


RSS 2.0