Tack.

Tack för att ni finns och att ni inte läxar upp mig när jag gör alla mina misstag. Och istället ger mig hopp.
Känner mig som ett stort misstag och att allt är skit, vill bara åka härifrån nu från allt o alla. Va finns det mer för mig att hämta här. Om ett tag vill jag göra en total omvändning av mitt liv, hoppas bara det går bra och att mina planer slår in. Kan bara se mörker. Varför, varför, varför.

Kan nån ge mig hopp.

Snälla.

Rosa Bandet galan.

Ja kollar på Rosa Bandet galan nu och har skänkt pengar. Kommer komma flera tårar under programmets gång, gamla jobbiga saker dras upp och speciellt nya som man bara inte vill ska vara sanna.
Tror ni Hasse Aro med flera går där ifrån som rosa kaniner, det tror jag defenitivt. :) Kommer iaf bli kul att se.



Stöd rosabandet du med, Jag har gjort det!

Ny vecka, nya utmaningar.

Helgen är slut och den gick som ett skott. Men fy fan va ballt jag har haft det. Både fred o lör va det folk här från jobb :) O sedan utgång. :) Mycket gott skratt och trevligt sällskap o lite sprutgrädde.Fick besök av flera trevliga prickar. Tråkigt att du ska sluta T men kul för dig att du har fått ett bättre jobb :)
Men nu ska jag ha lite vita helger för det behövs kan jag säga. Håller tummarna för att det ska gå bra imorgon, om det gör det så kommer allt gå bra.. *håll ffs tummarna*

Annars har det inte hänt så mkt åkte till minneslunden häromdagen och bara satt. Tänkte lite och tänkte lite mer. Blev en lugn söndag igår, städade och sen bara låg jag o soffan till dess va dags för att gå och jobba, vilket inte va så motiverade kan jag ju berätta. Men det gick bra va klara 7 :P Så jävla najs. 
Massa roliga program på tv idag så d blir sofflocket efter jag har tvättat klart. Blir lite motion iaf, ska förmodligen träna imorgon. =) Nu är d sags att springa ner igen.
Ha en trevlig måndag.

Alis Volat Propris

Jävla idot

Du som gjorde det, hoppas jag få reda på att det va du, så jävlar säger jag bara. Fy fan för dig, o så jävla fegt. Idiot jävel. Fy fan va arg jag är nu! SÅ JÄVLA ONÖDIGT!

Poker

Någon frivillig som är villig att lära mig texas holdem eller hur det stavas, så jag kan vinna hela tävligen på jobb. :) Hade varit så jävla ball men tror inte det är nån risk jag vinner, men det är en kul grej.



Annars följde jag med Angelika när hon fixade sina naglar, blev jätte fina. Så snäll som Linda är fixade hon in mig imorgon kl 9. Så nu kommer dom va fina inför helgens bravader. ;) <3 Pappa kom upp med gardinstänger till kök och sov rum så nu ska man bara hitta några snygga gardiner me. :S  Sen hann jag med lite fika me min broder på espresso house och ett besök på nya jysk vid toftanäs. 
Nu ska jag göra mig en macka sen slappa vid tv bara.

XOXO


Om du lämnade mig nu

Sitter med fingrana på tagenterna och försöker skriva hur jag känner, men jag känner så mkt så jag vet egentligen inte va jag ska skriva. Blandade känslor, är så otroligt glad men samtidigt innerst inne är jag så lessen och vill bara skrika och gråta ut i nåns famn. Vissa saker vill jag inte bry mig om och inte lyssna på och verkligen skaka av mig, men det sätter verkligen sina spår. Det blir fula ärr som aldrig kommer försvinna. Imorgon ska jag besöka kyrogården inte för att det är en speciell dag utan för mitt eget bästa. JAG måste sitta för mig själv och tänka igenom va jag vill o inte vill med mitt liv. Jag behöver detta, jag måste annars kommer jag knäckas på mitten. Är otroligt skör nu och vet varken ut eller in riktigt. **saknar dig otroligt mkt* Jag försvann när du försvann. Men jag hitta tillbaka och jag vet att jag är på väg. Men det tar tid, vissa måste ha tålamod. Men vissa hade det inte.
Kanske har "blottat" mig för mycket men jag känner såhär och det skäms jag verkligen för! Snarare mår jag bättre av att jag skriver.

Fick helkropps massage efter jobb idag och fy fan va ont det gjorde emellanåt men man känner sig som en helt ny människa. Ska verkligen gå fler ggr, har nog inte träffat en sån rolig o härlig människa på länge. Vi oss ett gott skratt emellan åt iaf.



Jag fattar verkligen ingenting :S

Va fan gör jag för fel egentligen, jag fattar inte någonting. Varför ska alla tro en massa om mig och ha en massa baktankar. Varför ska just jag ta en massa jävla skit innan kanske jag tog det men det är annorlunda nu. Men visst bli jag sårad. Så in i helvete. Hoppas jag är stark nog att klara av detta men ibland rinner det över. Jag vill bara vara, vill bara finnas, utan något annat skit.
Annars gick besöket hos k M mkt bra, gjorde en övning som va ganska intressant faktiskt. Imorgon efter jobb ska jag få massage, hoppas hos får väck min knuta annars får man kanske kolla den.

Håller på att planera helgen, har mina aningar att det blir blött.. =)

Bjuder på ytterliggare en Lars Winnebäck låt. *älska*


Det va fan droppen att JUST DU skulle säga en sån sak om mig. Droppen säger jag bara!  Tack ska du ha.
Gråter gråter gråter

Rubriklös.

Älskar denna låten så jävla mkt.
 
Hinner väl med en snabb bloggning.
Helgen har varit okej lasse, sandra o rasse kom på besök o kolla in min lägenhet. Blev pizza o idol fick hjälp att fixa en provisorisk lösning på mina sladdar. Haha men det blev rätt bra. Va en sväng på bowlingen i fredagas sen tog det lugnt framför tvn heeeela lördagen. *skönt* O nu sitter vi här på söndags kvällen o har sett en del bra serier som one tree hill, gossip girls. Va uppe hos angelica en stund o slinga mitt hår. *tack <3* Hann med en snabb städning av lägenheten oxå.=) Har fått en hel del söta sms, blir ju helt generad. Hahaha.
Hoppas på goda nyheter i veckan. Jag verkligen längtar :P Nu väntas en hel veckas jobb men sen är det helg igen o då jävlar är det fest:)

Nu ska man ta en duch sen iväg till jobb. Har besök hos k M imorgon efter jobb och det känns bra, allt känns bättre o bättre.

Pahat Pojat
alis volat propris

XOXO


Helg=)

Äntligen äntligen säger jag bara:) Rätt sliten efter en veckas jobb, sena avslut plus mkt att göra. Så helgen är mkt välkommen =) Blir en relativt lugn helg denna me, kanske laddar upp för nästa =O Haha.
Har precis blivit klar me min städning så här är fint till jag får besök =) Ska fixa, dona kolla idol så klart och käka pizza :) Kan det bli bättre. *vrålhungrig* Inte ätit på hela natten. :S

Ne- Yo Miss Independent
 

Hoppas jag får tid snart. *håller tummarna* Vill så gärna.

alis volat propris

Dör av garv.

Filmer jag lovade :S Hahaha


Gamla minnen väcks till liv =)

Fan Fan Fan

Ingen bra dag har lyckats ta i sönder en skit fin vas, och en tavla. Sen givetsvis så gick jag i det jävla glaset. Jävla skit !!!
Åh jävla skit dag!

Fika:)

Nu är fikan snart slut o det är dags att börja jobba igen. :( första ggn jag testar att skriva från mobilen. O kanske den sista. Om det inte går bra. Ha den bra natt. För det lär jo jag ha.

13 okt 2008 Dagens Ord

Tänkte skriva lite här innan jag förbereder mig inför jobb. Ska börjar me att skriva att jag tänker på en person lite extra mkt nu, och hon ska veta att jag finns för henne. Du vet vem du är :P <3
Har hämtat ett litet paket på posten en liten högtalare till datan. Riktigt snygg om jag får säga det själv. Köpte en i svart för att matcha datan men den vita är oxå riiiiktigt snygg :)

I veckan händer det inte så värst mkt ska hjälpa min bror me lite saker på ons, tvätta och fixa mina naglar hos Linda :D Dags att man hinner men en o annan fika oxå ju ;) Fick ett o annat sms innan som berörde mig jätte mkt. Så stod det: "skönt att få träffa dig som alltid är på bra humör. Du verkar vara en väldigt omtänksam och trevlig människa" *tack H* Man behöver höra sånt när man är lite nere. På msn fick jag oxå höra en hel del som man vet är självklara men man måste bara få höra det ibland. Så känns det lite bättre iaf. <3
Nu är Dennis här på besök lika roligt varje gång, pappa kom innan oxå en stund. Men blir lika rädd varje gång det ringer på den jävla porttelefonen. Haha
Det gick bra på jobb inatt förutom att vi klara tidigt där jag stod och sorterade paket som inte funkar på maskinen så vi fick stå och vänta i 1 ½ timme. Men det blev en massa skratt iaf, och såklart allsång. :DBokade oxå in lite saker, ska bli kul faktiskt. Kollade igenom min mobil innan och hittade en o annan rolig film, hinner jag så kommer jag lägga upp dom annars får det bli imorgon.
Nä nu ska det fixas. Sov gott ni som ska sova nu :( Kan ju säga att jag längtar efter min säng eller soffa redan nu =)

Natti


CSI



Ligger i min soffa o kollar på csi. Det räcker väl så =) 

VIT HELG :D:D

Nu är helgen över igen, har haft en vit helg sen jag vet inte när. Och det känns jävligt skönt att inte vakna upp med den sprängande huvudvärken. Fast jag gick o la mig relativit tidigt igår så vakande jag 1. Hahaha.
Besöket hos tandläkaren i fredags gick rätt bra, dom slipade ner en tand som var skit vass och sen fick jag antibakterielt medel vid mina visdomständer för dom håller på att komma ut. *aj*
I fredags va jag i åkarp och hälsa på stickan som hade fest men jag drack inte :) *Kommer faktiskt sakna dig stickan* Kan ju påstå att man blev lite sugen  :)Men jag o Danne höll oss nyktra. Träffade mkt roligt folk, hade en liten diskution med både en o annan. :D Blir faktiskt glad när man får höra vissa saker. <3

Igår gjorde jag inte så mkt heller kolla på lite film o mös i min sköna soffa som jag sedan deckade i. :) Fick ett o annat roligt sms igår. Synd att man inte kom ut igår säger jag bara. :)
För övrigt har jag storstädat min lägenhet, känner mig lite duktig. Har till o med diskat 2 ggr, älskar att diska :P Så vill ni ha diskat så finns jag. :) *kostnaden kan vi diskutera* ;)

Fredags morgon

Nyss hemkommen från jobb o fy fan vilken jobbig natt, as mkt att göra men nu är det äntligen helg :) Ska till tandläkaren 10.45 så jag vet inte om det är lönt om jag går o lägger mig nu. Men jag är astrött så jag får nog vila en timme. Får skriva lite mer sen.

Bjuder på en rolig film, skrattar lika mkt varje gång. 






I KILL YOU!!

Mäktigt.

Får tårar i ögonen av denna, så in i helvetes mäktig.


Äntligen hemma...

Ännu en natt avklarad på jobb, men idag va det en riktig jobbig natt, mkt att göra, inte alls på humör. Tack N för att du fanns när jag va lessen.
Tycker det är tråkigt att det håller på att det ska bli så kallt, inget roligt alls. Orkar inte skriva mer än att jag väntar spänt på ett telefonsamtal av C.

http://www.youtube.com/watch?v=utPhWm2vwuw&eurl
En söt låt av Agneta Fältskog =) (vet inte hur man lägger upp youtube klipp direkt nån som jag hjälpa mig.

Nä nu ska jag sova lite puss


DU ?!

Ja precis du, vart finns du när jag behöver din axel att gråta emot. Var finns du när jag är inne på fel spår och behöver guidas rätt. Var finns du när jag vill berätta nått roligt som hänt. Var finns du när bara behöver råd. Var finns du när jag behöver hjälp. Var finns du när jag behöver en kram. Var finns du när jag är ensam. Var fan finns du?? Behöver dig nu!!


Jobbigt värre.

Är så in i helvets trött men håller på att tvätta så man kan inte gå o lägga sig. *Suck.* Men som tur är så va det inte så mkt, blev bara 2 maskiner. Va på ikea igår, handlade inte mkt för jag hade dennis bil så där får inte plats me så långa saker, men jag vet iaf vad jag ska ha. För övrigt gick det bra på jobb inatt, hade ju finbesök som hade hand om trafiken idag. *du är för jävla knäpp* Fick ju lite glada nyheter när jag öppnade ett brev igår. *haha*
Ska försöka få upp gardinerna och fixa lite sladdar o sånt tråkigt i helgen för jag går runt o stör mig men va fan jag kan inte sy. Haha. Planerna är väl att jag får sticka hem och hämta hit d sista av sakerna innan Per blir lite irriterad. Jag orkar aldrig ta sakerna med mig utan bara skjuter upp det hela tiden.

För övrigt tänker jag på en viss person som har det väldigt jobbigt nu. Du ska veta att jag tänker på dig och din familj. <3

Ska ducha nu innan jag ska springa ner o kolla tvätten :S

Godmorgon / Godnatt.

Godmorgon till er och godnatt till mig :S Snart iaf. Har precis ätit en bulle, har inte haft rast sen kl 02, tog inte min andra fika för det var en del att göra. Idag gick det rätt bra på jobb, vi va klara nästan en timme innan. ;)
Sen har man bytat bil me sin bror tillfälligt, rätt skönt att köra automatare. Så nu kör man en crysler crossfire, fan va najs.


Blev ett besök i lund igår, blev bjuden på lite olika tapas: lamm med äppleclaw, kycklingvingar, vitlöksbröd, honungsglaserad chevre, pommes med chilimajonäs, smör o bröd. Tack <3
Efter Lundabesöket blev  det en snabb ischai med Ida på espresso house i malmö, sedan en cigga med baboska och Wina.
Hoppas att jag vaknar i tid idag har rätt mkt jag vill få gjort men jag lyckas alltid ligga kvar och har en tendes att inte orka. Hehe. Har nyss varit i telefon med shell, fick spärra mitt kort. :S

 Nu kalla min sköna säng.


Söndag.

Har precis storstädat min lägenhet och det va mindre kul efter en sådan här helg. Funderar verkligen stort på om man ska ta en vit månad. :$ Men tror inte jag kommer lyckas. Hehe. Håller ju på att bli gammal.
Utgång bägge fre o lör, det va riktigt ballt faktiskt. Lyckades få mig ett skrapsås igår precis när jag skulle gå in på slagt. *aj*
Dagens planer är väl att ta mig ut till lilla dalby för att hämta min bil för det blev ett firande av Lasse, Sandra o Nicke igår så jag ställde min bil där.
I veckan ska man till tandis mindre kul för antagligen måste jag dra ut min visdomstand. *nooooooooo* Annars är det väl ett besök hos ikea som väntar ska köpa mattor till hallen och en till stor matta till vardagsrummet, en hylla till kök, skoskåp och lite annat smått o gott. Nu ska jag ducha sen iväg hoppas ni har haft en lika trevlig helg som mig.


What´s happening.

Va händer ik ?


Fredag. ;)

Idag är det fest. *wiiiiihoooo*


Vadap

Idag har jag varit på mitt besök hos M vilket gick bra, hon va glad att allt vi snackat om har gett resultat. Och till o med känner jag mig mkt gladare och piggare.
Varför känns det falskt, kan inte hjälpa det att jag tänker så. Kommer inte tänka mig för en gång, o inte två ggr kanske tre om inte fler. För nu är det faktiskt JAG som går först.
Vaknade helt jävla sent idag, och jag som skull göra så mkt, till ikea, obs och sånt. Nä nu blir det att man inte gör ett skit iställt, jo man ska få besök men det är väl det ända. Kul att broren kommer, håll tummrana att han har nått gott me sig. ;)

Nu orkar jag inte skriva mer, jo att intresse pilen har kommit flygande genom min lägenhet och lämnat arlöv. Man kanske skulle gjort det oxå.
Jaja ha d najs.

XOXO

Allt har förändrats men dock inte till det sämre....


Bilder på min lägenhet.. :)

D Svensson ;)


Spegeln i hallen.


Vardagsrummet



Toaletten

Sovrummet

Finaste tavlan


Nu är det bara en massa småpill som ska fixas, sladdar och lite blommor, tavlor och mattor. =) Blir antagligen en tur till ikea imorgon. Nu vet ni hur jag bor iaf, kan inte vara gladare nu......

*Livet leker*

1 oktober.

Fy fan va tiden går fort. Måste man ju snart börja handla julklappar o sånt. =( O sen fyller man ju år den 25 dec, har funderingar på att ha fest ;);) Idag har det varit en hektisk dag, började att jag ställde klockan på 11 för jag skulle hinna svabba vardagsrummet innan soffan kom. Men icke sa nicke vaknade för att killarna som skulle bära upp min soffa ringde kl 1 o inte kom in. Bara för jag snozza 7 ggr o då överdriver inte jag. Haha
Har fått upp världens finaste tavla och sen ska jag få upp lite krokar till hallen.Tack så mkt för hjälpen. Ska tjata på min styvbror Peter att rita några tavlor till mig =) O Snart kommer pappiii på besök.
Idag är det ingen vanlig dag heller för det är någons födelsedag. *Grattis Onne*

Nu ska jag fortsätta.

Måste ju bara tacka alla underbara människor som har ställt upp me min lägenhet. Ni sa veta det beyder jätte mkt för mig. <3

ÄNTLIGEN.....

Nu har man fått sin soffa, nu ska fixa lite =).. Ska fota lägenheten sen jag lovar. :) Detta räcker så länge haha Puss 


RSS 2.0