Shoppat denna söta sak.


Bättre sent än aldrig....

Har inte orkat eller haft tid att skriva här på ett tag som vanligt, så nu kommer där nog en  hel del :D Helgen va i festens tecken. =) Va ute både fredag och lördag så man mådde ju som en drottning på söndagen, tur va man ju ledig. Sov inte något på fredags va med angelica hela dagen, helt sjukt ball. Carro, jag och angelica ska söka till idol. :D Det blev lite drickande och sen blev d utgång: slagt för sista gången. :D På lördagen vaknade jag kl 8 på morgonen så inte alls mkt sömn, så då kunde jag lika gärna köra carro o angelica till willys.
På lördag va det dags igen va hos tulle kl 5, riktigt sjukl förfest. Vill inte prata om det, hahahahahahhahahah.Snacka om att gå loss. Sköna grabbar iaf, sen blev d big bowl. Jag va nog inne i dimman för mkt för jag träffade rännorna hela tiden... =( Sedan begav vi oss till lilla torg och drack lite där sen blev d kb som gällde. Det var första gången man va där, fick ju inte komma in föra gången för vakten såg mig snubbla ut ur taxin för jag "fastnade". Hehehe. Kunde verkligen inte kunnat bli en bättre helg.

Nyss hemkommen house of pain me angelica o carro. Angelica tatta sig, jätte fin blev den. Blev obs o åt lite sen va vi ute och lekte me abbe. Men nu är jag hemma, riktigt trött. :D Sovit typ 3 timmar, men en natt kvar sen är d heeeeelg. Blir nog en lugn helg denna, eller kanske ett glas vin eller 2. ;)

Håller på att boka in lite vad som händer i sommar. **LÄNGTAR**
Nä om man ska plocka undan lite ser ut som ett jävla bomd nedslag. :(



Over and out

livet är gött, världen är stor

Hinner inte upptatera vad som hände i helgen men fy va massa galenskap. :D Får skriva sen, har varit iväg heeeeela dagen så nu blir d chilla eller kanske till bror. Ska jobba inatt men jobbar bara 3 nätter så jävla skäööönt.



Over And Out
The Fez

W O W

Hade verkligen en jobbig natt inatt, sjukt mkt att göra. Bara strömade ner paket och fick lamplys direkt men efter mycket tiltande, skrik och svordomar så gick det väl an. Det bästa va att en hel PALL med godis hade gått sönder, så jag och en kollega gick hela terminalen till Tunggods för att nalla lite godis. Innan dess hade Goe Patrick kommit med Cola Nappar till mig. Så sjukt snällt. <3

Annars i veckan har jag promenixat lite och gjort 2 tavlor plus satt upp dom, d blev klipp o klistra tavlor. Massor olika småfoto på familj och vänner. Blev riktigt bra om jag får säga det själv.

Nu är det lång helg så jävla skönt, jobbar bara 3 dagar nästa vecka oxå för jag har tagit ledig på måndag sen är ju alla lediga på fredag i och med att d är förste maj ju :D Idag har jag o angelica fullt upp, ska till obs och köpa färg sen fixa mitt hår, efter d bär det av till Linda så vi får nya fina naglar. Det behövs kan jag säga, ser fördjävliga ut nu. Men snart är dom fiiina igen. Sen ska vi till stan och kolla läget. Ingen dålig dag när jag både får träffa angelica o linda samtidigt. <3 Kvällen blir väl lugn kommer ju inte ha sovit så mycket.
Imorgon blir det galaj för hela slaten, blir förfest sen lite bowling. Sen får vi se har ju inte kommit ut dom andra gångerna :D Har ju blivit för dimmigt kan man ju säga. ;) Men kanske denna, eller kommer man göra en favorit i repris sandra o diana ??? Så jävla ball att träffa er hoppas vi ses imorgon me. :D

För övrigt är jag så trött på allt wow snack som går på jobb: ability, damage, dot, epic, drop, tank, quest, guld, gnome, undead, orc, druid, dwarf, hunter är fan bara förnamnet va man får höra varje natt på fikorna.. Att dom aldrig tröttnar...



Nä ska vila lite till angelica hör av sig :) Ha en trevlig helg allihopa för d lär jag ha :D

Over and Out


A wiieeeee





Hahahha. :P

Grattis. =)

Idag fyller denna bruttan år. :D






Pussar <3

Amazed...


Riktigt bra. <3


En liten bloggpaus.

Jag har haft ett litet uppehåll att skriva, men nu ska jag försöka ge mig på d igen. Har ju hänt en hel del, har ju varit påsk... På torsdagen hos bror va det det grillning, vindrickande och en massa spelande som gällde,  kunde inte bli bättre. <3 Annars har d varit rätt mkt alkoholintag, får nog ta d lugnt ett litet tag framöver. :) Blev ett besök till H & P på söderkulla som bjöd på goda drinkar och spel. *riktigt skoj*
Har varit på biobesök med maja, det blev fast and furious. Riktigt bra film, ska lätt se den igen.Blev en glass med Tessan,satt bara o snacka i det underbara vädret. Till vi nästan hacka tänder, blev riktigt kyligt då d började blåsa rätt mkt.
Natten på jobb va riktgit seg, bakis som en örn. Tur man inte hade så mkt att göra, då hade jag avlidit. Men nu ska jag gå o våldta den fyrbente kommer sova hela dagen känns d som.

Over And Out



1497

Har inte haft tid eller ork att skriva här på ett tag men ska försöka uppdatera lite snabbt. Helgen blev mys pys för hela slanten, och det va precis det jag behövde känner jag. Annars har jag hunnit med ett sjukhus besök, som va jobbigare än jag trodde d skulle vara. Förra veckan fixade jag en sak, ska ge d 3 månader och se om d funkar. Har dessutom hunnit med en glass träff me vevve o hennes kille. Sen träffade jag Angelica häromdagen. <3

Tur man är ledig på fre o mån, jag är heeelt slut. Denna veckan har fan varit kaos, riiiiktigt mkt att göra. Hade 1497 kolli inatt och nästan samma igår. Tänk att man ska lyfta ett paket o sen i en bur, och göra så me ca 1500 sen är inte dom paketen som inte fungerar på maskinen som tex, mattor, däck, rullar. Men men nu ska jag inte klaga, det är ett jobb iaf.

Igår fick man massage, vilket jag behövde jätte mkt. *så najs* Sen kom man hem surfade lite, duchade sen kallade sängen vid 10. Helt sinnes vaknade kl 23 så d blev en snabbduch sen begav jag mig till jobb, snacka om rolig dag.
*ångest* 

Lite planer håller på att sättas på pränt den 25 och det kommer som valingt bli galet. *me like* Ska fixa mina naglar imorgon så då får jag träffa Söte Linda <3 Nä nu kallar väl dock sängen men jag vill ha coca cola.



*vilket bullshit*

Over and out /Fezzi


Lurad...

Ja jag gick på det, hahah. Orkar inte skriva så mkt mer. Får se om jag orkar senare när jag mår bättre.

Over and Out.


Jakob Öqvist...

Han gör sin sista sändning nu på morgonen, kommer sakna att lyssna och framför allt kolla på han efter jobb. Han är fan hur ball som helst, undra om han kommer bli ersatt och i så fall av vem. Dom tyckte han gick över gränsen för att han visa rumpan i ett möte me alla chefer. Men är 100 på att man kommer få se mer av han. :D


RSS 2.0