Nu är den tonad :)

Äntligen.. Bilen lämnades på fredas morgon och jag hämtade sen på eftermiddagen och fy fan va snyggt det blev, blir ju en helt annan bil =) Ska åka o fota den men orkari inte riktigt nu. :S
Sen på kvällen var det helsingborg som gällde, alltid lika mycket folk.

Igår på dagen va det landskamp i rugby mellan sverige o serbien, det va kul fast jag o emelie inte förstod så mycket men som tur va så förklara micke lite. =) Henrik och Angelicka och Roger (emelies pappa) va också där. Solen sken, sverige vann, trevligt sällskap kan det bli bättre =)

Sedan på kvällen blev det av till sandra och pontus, träffade sandra E, vic, jens där oxå. Begav oss till big bowl o mötte upp danne sedan va det bara att kasta klot men bra kan man inte säga att det gick. Efter några drinkar och shotar hamnade vi sedan på slagt.
 
Idag är det städning och slappa som gäller tror jag. Är lite sliten :D


Lite gott o blandat.

Idag har jag varit orolig för emelie men det hade gott bra. Du ska veta att om du behöver hjälp så är det bara till att ringa. Så fixar vi det.  <3 Tänker på dig.
Sedan var det dags att köra till Linda och fixa mina naglar, det va fan på tiden för dom såg ut som fan, men nu är dom fiiiina igen. Tack Linda =)
Åkte inom fyndbörsen och köpte lite smink, köpte en börs oxå. ;)

Renoveringen av hallgolvet och badrummet där nere är snart färdigt, o fy tusan va fint det blir. Bilder kommer.

Hälsade på min broder på hans jobb oxå, fick köpt en rem som man spänner fast en låda i bagaget, men jag ska bara hitta en sån låda :S

Grattis Angelica. :)

Grattis gumman på din 20 års dag. Puss på dig. <3

image65
Angelica i sitt esse ;)



Håller tummarna för emelie o micke. :D <3

Nu ska jag snart till jessika. :)

Puss

Snipp snapp slut.

Nu har jag oxå långt hår, jessika satte i det till mig i torsdags, tack så jätte mycket blev skit bra. ;)

Helgen tog slut snabbt denna gången oxå, fredagen va vi och fira angelica som fyller år imorgon. ;)  Igår va jag, emelie, micke och hälsa på rosita och stefan, blev bjuden på jätte god middag.

Idag har jag vatt o tvättat min bil, och shoppat lite. =) Imorgon ska jag till jessika.

image64

Poshy & Jag ;)





Jag kan bara jag vill. =)

Snabbis.

Jag ska skriva mer sen =) Hinner riktigt inte nu. :D

Puss

Beslutångest.

Fy f*n va jobbigt att inte veta hur man ska göra med saker och ting. Har fruktansvärd ångest och är förvirrad för ena dagen vill jag göra si men andra dagen så.

image62


Vit helg.

Jajamensan inte en ända droppe sprit denna helgen och vissa trodde inte på  mig men jag klarade det.

Helgens har bestått av en hel del utflykter, den började me tidigt på lördag morgon att jag, emelie, micke o robban åkte till knutstorp.Riktigt ball förutom att en kille körde av vägen rätt kraftigt.

http://www.saab4fun.com./knut2008/index.htm



Kom hem på eftermiddagen sen va det hem snabbt om sen bar det väg till helsingborg, men ingen ville me mig o emelie så vi bestämde oss för att köra dit själv. =) Men tydligen sen ville dom andra så vi träffade dom där uppe. Men fy fan vad feta bilar där var och MYCKET folk. Lätt helsingborg oftare eller hur poshy. =)

Ska iväg o skölja min bil sen resna ut min garderob när jag väl orkar. haha

Renovering.

Igår efter vi hade vatt o solat så hade vi inget o göra så vi hälsade på jessika och snackade lite skit, sen bestämmde vi oss för att färga våra ögonfransar men fy va det svider men lik förbannat har jag ändå gjort det några ggr. =)

Nyss hemkommen från lödde o landskrona, fan va folk d är redan nu när d är kallt ute. Men fan va kallt d är. :(

Nu är revoveringen av vårt badrum påbörjad och tydligen skulle vi få klinkers på hela hallgolvet, blir nog fint. Så jag har fått rensa ut min garderob under trappan, fyllde bara en soppsäck me bara skor och ytterliggare en me jackor, mössor, halsdukar och annat smått o gott.
image59
Badrummet. =)
image60
Hallen.

image61
Finn ett fel.....

Imorgon är d full rulle, tvätta bilarna till knutstorp till på lör, lämna bamse på dagis, handla, kolla min bil och mkt annat som jag säkert glömt.


Extensions.

Nu har jag oxå beställt extensions, emelie övertalade mig lite. Kan ju vara en kul grej o se om man trivs i det.

Idag har det varit solning på schemat, längtar redan till på fredag.  =) Snart ska vi till svågertorp sen blir det antagligen hamnen.

Imorgon kl 7.00 börjar vår renovering av badrummet som ska hålla på i 2 veckor och jag slutar jobb kl 8 mkt sömn jag kommer få :S

Nu ska vi iväg, Puss

Helgen slut =(

Så dåligt jag har mått efter en utekväll som jag gjorde igår är fan inte nådig. Såg mitt liv sväva förbi rätt snabbt faktiskt och flera ggr. Men kul va det, efter en hel del shotande och drinkar åkte jag, tulle o andrea till big bowl o mötte upp resten av posta folket. ;)  Och väl där så shotade vi och drack drinkar såklart. Kommer inte ihåg om buffen va så god. :S Sen skulle vi bowla där hände nog inga senationer förutom att ett glas flög ner i rännan istället för bowlingklotet. Hahhaha.
Några bilder blev det iaf. :)
 
image47
Jenny, Jag, Andrea.

image49
Andrea, Robbie, Svenne =)



Några andra postare. =)



Grattis bönne.  :)

Nu ska jag o emelie snart iväg o sola. PUss

Lördag.

Nyss hemkommen från jobb, fick gå upp klockan 8 för vi skulle ha möte på jobb klockan 9. =( Inte alls kul men nu ska jag äta en äggamacka. =)
Vila några timmar sen tar man till spriten. Hahaha.

Ikväll är det big bowl me jobb, det ska bli kul. Jag kommer vinna så klart. Hahahah eller inte. ;)

Solsken.

Idag har det varit jätte fint väder hela dagen och nu är det dags att gå o lägga sig efter jobbet, slutade jobba vid halv 8. =)
Denna torsdagen började me att jag hämtade emelie efter jobbet så drog vi in till Linda så jag fick byggt mina naglar, äntligen, inte en dag för sent. Men jag glömde få en ny tid, men det fixar sig. =)

Sen åkte vi så jag fick tvättat min racer bil, sen tog vi några bilder, vid TT och helikopterplattan :) Nu sitter jag i min säng och knappt kan hålla ögonen öppna faktiskt.

image46En av alla bilder som togs vid TT.

Det kommer bli fint me ditt löshår emelie, jessicka räsänen är jätte duktig.

Natti

Full rulle. ;)

Igår fixade man så sommardäcken är på, det blev jätte fint. Imorgon sker det en tvätt som heter duga på den och sedan några fotografier. ;)

Nu är Carina här och ska fixa klippa och färga mig och emelie. =)

Helgen var det festa heeela helgen, va ute i fredgas.
Imorgon ska jag till Linda och fixa mina naglar. *äntligen*

På lördags ska vi ha möte på jobb och hör o hämpna, KLOCKAN 9 på morgonen till KLOCKAN 1!!! FFS ;( Sen får man sticka hem och sova för sen på kvällen är det utgång me jobb. Ska bli kul faktiskt.

Längtar till Knutstorp. ;)


RSS 2.0