Lägenheten. =)

Nyss hemkommen från en titt i min lägenhet, fan va kul detta kommer bli alltså, men nu hänger allt på målaren. Ska ringa och tjata på han lite imorgon tänkte jag. :) Men visst känns det lite konstigt måste jag säga. Träffade lite folk som bor i samma trapp, fick kika i hennes lägenhet. Jätte trevlig.
Dennis har fått besök från göteborg, han bjöd oss på ryggbiff, ugnsbakade potatis med rotfrukter och hemmalagat smör, riiiiikigt najs.
Snart är det jobbedags igen men bara halv vecka denna och sen ledig 1½ vecka.Imorgon blir det väl att jaga målaren, bära upp en massa småsaker till lägenheten. Kan ju fyllla skåpen iaf. :D

Nä nu ska jag ner o vara lite social me "svamparna" och hasse så klart.HAHA. Pallar inte skriva mer.

Nu händer det grejer.

Kan hämta mina nycklar idag men det tråkiga är att jag fortfarande inte vet när dom kan renovera lägenheten, men han skulle försöka få tag i en målare och sen ringa mig. *hoppas det är snart* Vill ju fixa och dona i min lägenget. Så det är bara till att vänta och vänta. Tråkigt men så är det, kan heller inte göra så mkt i denna värmen precis. Helt sjukt varmt, blir helt slut. Nu ska jag ut i solen och sen hämta nyckeln och kolla lägenheten. :D

Pöss

Grattis syrran. :)

Idag är det ingen vanlig dag utan camillas födelsedag. Hurra hurra hurra. :) Grattis.
Tog det lugnt på dagen, solade och fixade lite me min packning.Kvällen blev det god mat och gott sällsap som stod på schemat. Sen blev det ett Saw Maraton som hette duga såg saw 2,3 och 4. Har ni sett dom? Vilken tyckte ni va bäst.Tyckte alla va rätt bra förutom den siste den va lite rörig. Så det blev lite sent, va hemma vid kl 4, mötte Dennis han hade precis slutat jobba. :)


Får nog inte nycklarna idag men till 99 % får jag dom på måndag. *wihooo*
Ska äta frulle nu.

Sommar Sommar.

Har legat ute i solen en stund, riiiktigt najs. =) Sen kom Martin och lämnade en resväska, 3 i 1 jätte fin. *tack*
Imorgon händer det nog en del, syrran fyller år, får antagligen nycklarna till min lägenhet, och sen ska jag ju jobba på natten. Hur ska man hinna me allt??



Igår va det grillning och lite dricka i lund me emelie, micke, vevve o bamse. Wina kom förbi en stund. Sen stack vi upp till robban en stund.
Ska fixa lite saker, bla lämna in minklocka sen bege mig till lund. Grillning ik igen ;) *mums*

Pöss

Abbe 1 år :D

Nyss hemmkommen från obs träffade emelie, linda, angelica och födelsedags barnet abbe på espresso house. Grattis Abbe. :D Drack självklart en vanilla latte. Så jävla najs. Fick handlat lite mat till jobb inatt. Annars händer inte så mkt mer idag tror jag, ska väl små fixa lite me packningen.





Sliten.

Ännu en natt avklarad på jobb men fy fan va jag är sliten idag, gick i och för sig upp vid 11 för att åka ner till Burlövs bostäder och bestämma vilken färg jag ska ha på tapeter och väven. Men tror det kommer bli riiiiktigt fint. Sen handla jag frukost sen kröp jag ner i min säng igen och vakande för en halvtimme sen. Ska tappa upp badkaret och ligga där och bara gotta mig, riktigt najs.
3 dagar kvar till helg och det ska bli sjukt skönt, rätt mkt att stå i men det ska nog gå bra. Eller va säger ni budar. =) Då kanske det bli flytt på sön om allt går bra, hinner inte flytta in direkt för dom ska renovera den först, ska jaga tapeserarna och målaren på torsdag. Så man får hoppas dom kan fixa det snabbt, dom kommer den 1 o slipar parketten iaf.

Nä nu väntar badet kära vänner.
Pöss

En massa ärenden. :P

Idag har jag, emelie och vevve fått gjort sjukt mkt, börjde me att man ställde klockan på 11 o duchade och lite sånt, fick köra till jobb för att hämta viktiga papper till banken som glömt i mitt skåp. Träffade vevve på obs och åt en frukost på espresso house som bestog av räkmacka me senaps sås (låter kanske äckligt men pröva det), coca cola och en vanilla latte så klart. Sen skulle emelie till fabror läkare så jag passade på att gå in på banken och fixa en ny dosa så nu kan dom inte ta fel för jag fick en modern. =) Skulle även in på burlövs bostäder och välja tapeter men dom hade stängt så klart. Så jag får sticka dit imorgon igen.
Sedan begav vi oss för att fixa ett nytt pass till emelie, vill se de fotot. ;) Efter det va det city gross som väntade på oss, jag shoppade en massa shoping städ grejer :)
Sen träffade vi micke på arlövs kebab och falafel o mums va gott det va, sen kollade vi på bord o stolar me min pappa som micke ska ha till sin 25 års fest.

Nu ska jag snart sova.
Tack för en äventyrs dag. =)

Fezzi har fyndat !!!

Ja för så är det, dennis drog boktavligen ner mig till obs för han skulle äta frukost o så ville han inte dit själv, som syster får man ju ställa upp. Fick mig en vanilla latte ;) *gott i munnen* Men i alla fall så gick jag in på gina tricot och ja jävla vilken rea dom hade köpte 1 klänning, 1 "tunika" och ett par gråa shorts 150 kr. Fattar ni, alltså 50 kr per plagg. Wihoo.

Som ni märker är jag på lite bättre humör nu än igår. Har föresten packat en bananlåda idag igen och en sopsäck me skit. Tack wina för bananlådorna. :) Och hunnit me en snabbis runda på ikea me lasse skulle bara kolla snabbt på ett par stolar som jag tyckte lite om men idag va dom inte alls fina. Haha lustigt.

Kan inte bestämma mig vilket köksbord och stolar jag ska köpa om jag ska ha ett svartbrunt eller ljust. Lutar nog åt dom ljusa =)



Vill ha råd, va tycker ni ???


Pöss Fezzi


Ingen bra dag känner jag. :(

Förkyld är man, jävligt irriterad på saker o ting, känner mig tom som att nått fattas mig men vet i fan vad det är. Har iaf varit jävligt duktig, packat 3 bananlådor, 2 sopsäckar me kläder o mer än hälften är kvar och 1 sopsäck me skräp. Det trodde ni inte om mig att jag kunde kasta saker.

Har iaf kommit på att det finns en jultomte eller ett spöke här som har tryckt på min jävla bankdosa 3 ggr så den är blokerad, jävligt skoj att ingen kan erkänna men så är det.

Nu ser man ut som en jävla prickig korv igen på benen fullt me blåmärken :( men va gör man inte för jobbet liksom. ;)


Trevlig helg allihopa.

http://www.youtube.com/watch?v=y8LX-loSsUg&feature=related

Emelie har fått mig att lyssna på Winnerbäck :)

Ca 1 vecka kvar.

Snart är det flytt som gäller och det ska blir kul som fan, har till o med tagit en veckas o 2 dagar semester för man kommer nog åka till ikea flera ggr per dag. :) Har varit på ikea idag o kollat runt va man ska köpa, det kommer bli sjukt bra detta.

Ska ta tag i att cykla till jobb, måste bara kolla om min gamle cykel lever vilket jag inte tror det gör :'( men men annars får jag ta o köpa en. :) 

Nä nu ska jag städa, tvätta o packa lite. *kul* eller inte

Puss o kram


Dagens utflykt.

Efter en natts jobb ringde jag emelie för hon o jag skulle hämta henke på saab, han skulle lämna in sin bil. Efter vi lämnat han hemma åkte vi till mormors bageri och åt deras mumsiga frulle. Sen väntade vi på att kl skulle bli halv 11, så vevve skulle vi klar på arbetsförmedlignen. Så det blev en runda på obs o hm o shoppar lite, fick tag i bra grejer på 10 & 20 kronors marknaden. Hahaha. Sen kommer den bästa idén av - vi sticker till danmark !! O det blev bottle shop och snabbt gick det, men handlade för 1000 men fick rätt mycket, 1 vodka , 1 turkisk peppar, 1 galliano, 1 passoa cocos, 2 flaskor,  1 likör 43. **gott i munnen** ;) Blir stoppad av en tullen och dom kollar igenom bilen, typiskt första gången jag kör sj så blir man stannad är det inte komiskt. Tacjk emelie o vevve för en trevlig dag:)

Ja då flyttar man snart 2 v. Känns lite konstigt men fy fan va skönt det ska bli. =)

Nu ska jag vila har ju vatt uppe hela dagen är rätt trött i ögonen, man ska ju orka jobba inatt, tur det snart är heeelg.

Puss

Sorry Sorry Sorry

Jag hade tagit min en liten paus från bloggen ett tag men nu är jag tillbaka igen om det är nån överhuvudtaget som läser den längre. =) Ska verkligen försöka skriva mer nu =)
Nu har man iaf 2 veckors semester, såå jävla skönt. 

Mindre än en månad kvar känns lite konstigt faktiskt, men det kommer nog gå bra. :) *längtar*

Nu ska jag snart iväg o träna, ja ni hörde rätt. Hahaha. Kommer säkert gå bra. Skänker oxå massa tankar till bamse att han blir frisk o kry nu me detsamma. +Emelie o micke

Puss

RSS 2.0