suddigt som fan

Idag är det morsdag, ska tända ljus lite senare.<3  Efter gårdagen galaj så FÖRST nu börjar det ordna upp sig. Är riktigt bakis men lite bättre nu ;D Vi va ett härligt gäng från posten som först förfesta hos Tulle, sen blev d bowling dags. Kommer dock inte ihåg vem som vann. :S Inte va d jag heller denna gången. Allt blir mer o mer suddigt, vi hamnade på möllan har jag för mig, tog oss senare till Debaser.  Men fy fan va kul vi har, kan fan inte bli bättre. <3

Nä ska stor städa min lägenhet o sen VILA :D Ska bli kul att höra ännu mer skvaller på jobb inatt ;) Så nöjd, så nöjd.



Hungrig som fan så det får bli en bit mat oxå.

I'm Out / D


Rundturen..

Köpte dessa idag, riktigt fina tyckte jag. Är sååååå glad, fast trött. Har inte sovt på hela dagen, varit iväg på lite utflykter. :D Varit på obs, kaprifolvägen 1, lund, dalaplan (fixa min nagel), kaprifolvägen, obs igen. Ska dock på obs en sista gång innan 19. Dom hade inte saken inne just nu. :S Har iaf renbäddat min säng så skönt, så nu vill jag bara gå in o sova en stund men risk att jag sover  bort hela dagen. Nu ska jag dammsuga lite.


Pumps från Skopunkten.com


I´m Out / D

Fy fan va jag är bra...

Så jävla bra jag är. ;) Nu ska jag till bror o tvätta sen till Linda, systemet har fullt upp men vill bara sova :D Kommer nog bli lungt ik men imorgon blir det galaj. :D *längtar som fan*



I'm Out / D

Street Art

Allt detta är målat på gatorna, för att skapa illusioner. Lyckat eller va säger ni :D









Riktigt coolt om jag får säga det själv. Skulle fixat en massa idag men skjuter upp det till imorgon istället, inte på jätte bra humör. Ska ändå till Linda imorgon, så jag passar på att göra d andra då oxå :D

I'm Out / D

FY FAN....

Sitter här och ska snart åka till jobb, 2 nätter till. Sen väntar en riktigt galen helg. Kommer bli riktigt insane in the men brian. För övrigt hade jag en pissig natt igår på jobb, men det ordnade upp sig. Har varit me Angelica på förmiddagen, va på öob, obs sen fixade vi lite me mitt hår. Kul att exprimentera lite. <3




Snart, snart, snart :D

Så jävla äcklig bild ryser bara jag tittar på den. Hatar verkligen spindlar överallt annat, men va bara tvungen.
Nu ska jag dra till jobb.

I´m Out / D


Fairytale :)

Nu är man nyss hemkommen me lite rundor me min syrra, aka knubbisen ;) Varit på obs och tog en frukost på espressohouse, sen in massa klädes butiker. Hitta en sjal och ett par örhänge efter det blev det av till rusta.
Så nu är man bra trött, varit uppe i mer än ett dygn.

Man blir så glad av Alexander Rybak - Fairytale, vill bara hoppa o skutta :D

Nä nu kom John Blund. Ska försöka sova en timme eller 2. Så skönt det ska bli, plus imorgon efter jobb ska jag få massage :D Det behövs.

I´m Out / D

Klickade hem nyss :D

Denna snygga klänningen. Såå nööjd ;)




I'm Out / D

fjump fjump

Blev lite ändrade planer igår, Lund blev det. Men jag körde hem igår trots allt. Skönare att vakna upp hemma. Men kul hade vi igår, träffade lite trevliga bruttor. ;)
Jag har världens bästa pappa, han ringde och väckte mig halv 10 och sa att det va frukost. Så hade han köpt bullar och massa annat. Så det blev värsta frullen, snackade om rätt allvarliga saker hoppas allt löser sig. Kom fram att tiden går som fan iaf. Sen blev det så klart kortspel för hela slanten och äntligen vann jag. ;)
Nä ska faktiskt kolla robinson reprisen nu, och bara chilla ska ju jobba inatt.. :(



I´m Out / D

Jag drar.....

Till Lund, kommer antagligen hem igen imorgon nån gång ;)




I´m Out / D

tingeling.

Nu har jag varit riktigt duktig. Diskat, dammsugat och svabbat golven. Tycker det är kul så man hade kunnat hålla på lite längre.  :P Blev en myskväll igår, mådde inte så bra. Trodde jag skulle spy och hade värsta huvudvärken. Men idag är d lite bättre.
Ibland förstår jag inte vissa saker, varför bryr sig alla om vad andra ska säga. Vill man vissa saker kan man ju stå för det. Men men som sagt vissa saker är skumma.

Har ju namnsdag ida, grattis till mig. :D Desireé betyder den önskade eller den efterlängtade.



Vivere senza rimpianti -  lev utan ånger


I'm Out / D

Gentlemannadagen.

Ska iväg en sväng till Jägersro snart, dom har ju gentlemannadagen idag. ;) Igår blev d lugnt, skönt som sattan ;)

Varför har jag svårt att släppa dig, men nu är d nog. Jag är inte värd den skiten. Trodde jag kunde lita på dig men nu gör jag inte det längre.. Du har behandlat mig som skit och nu är det verkligen slut på d.

Håller på att klä på mig och sen ska jag palla mig iväg till obs och fixa en sak, hoppas man inte kommer hem tomhänt. ;)



Hon är såååå fin så... <3


I´m Out / D


Skräll ?!

Håller på att äta en lyx frulle nu, får ju "fira" att man är ledig nu. :D Kan ju säga att det va rätt många som vill byta bort min ledighet på fred. Är redan 9 ordinarie borta och jag tänkte vara snäll o jobbat ändå men skönare att vara ledig ju :D Sista dagen på helsingborgs sidan antagligen, så på sön får man stå på hässleholm igen :S Men det får väl gå.
Fick träffa P en liten snabbis, alltid lika kul att träffa han. Nästa vecka får jag träffa han varje natt. **wiihoo* Sen är det snart den 30. *längtar* Så kul det kommer bli.
Blev en hel del smaskigheter inatt kan man ju säga, så najs. Så sant som det är sagt.
Vill fixa min utväxt, håret ser ut som fan. :(


Kallar sängen eller vad.

I´m Out / D


Walk in...

Fy va trött jag måste ha varit imorse, vaknade kl 19. Men så skönt att sova så länge ibland. Tråkigt att man snart ska till jobb igen men d är ju som sagt sista natten sen är jag ledig massor.  Hehe fick en chock ígår när en viss person kom till mig, fy fan va jag skrattade. :D
Nä nu ska jag chilla lite, har plockat undan lite duktig som man är.




Så klocken reklman. :D

I´m Out / D

Kviddeviddevitt.

Nyss hemkommen från jobb, är jätte mega trött och har ont i huvudet. Så jag ska våldta den fyrbente alldeles strax. :D Ska bara kolla lite här först. Gick som vanligt bra idag, jag o Danne briljerar. Inatt igen pratade vi verkligen om allt känns d som, fick ut lite som jag har varit lessen och orolig för. Vilket jag fortfarade är men känns som en stor sten föll av mig när jag fick prata av mig.
Nu har jag bara 1 natt kvar sen är ledig till söndag klockan 00. Fy fan va skönt d ska bli. :D Sen är d inte många dagar till M flyttar hit, så jävla kul det kommer bli. <3 *längtar*

Har ju glöm säga grattis grattis o åter grattis. <3 löööve

Om man ska testa sugpropparna igen på massagen, eller inte.. Som jag såg ut, fy fan.


Äntligen en vinst för silky igår på 1,13,4 1640m. Så jävla kul, synd jag jobba annars hade jag hängt me.
Natti

I´m Out / D

Blonda kommentarer..

Idag är d mkt bättre iaf, man ska få ha dåliga dagar. Skönt att få gråta ut..

Ibland märks det faktiskt att jag är blond, igår på fikorna kom jag tydligen på ord som inte fanns men jag trodde det hette så. Som tex ursubandjan och att gå bassar. Men men som en sa tur du är söt iaf. :) Alla fick sig ett gott skratt iaf, jag bjuder på det oxå. Annars håller vi för fullt att planera saker, kommer bli riktigt ballt.
Volymerna minskar och minskar, och vi ska dra ner på ytterliggare folk. Man funderar hur långt detta kommer hålla, är inne på ams varje dag faktiskt.
Tur jag hade Danne igår, vilket sammarbete vi hade. Hade mina helsingborg + hässleholm grön och sen hans ystad grön så gick vi framåt tillbaka hela första passet. ;) Men fy va vi fick snacka, alltid lika skönt me folk som förstår mig.



Nä nu blev d mkt jobb skriverier, men nu ska jag klå F i ett spel på datan. :P
Snart jobb, vill inte. Men som tur är inte så många dagar kvar.

I'm Out / D

Pest eller kolera...

Ja precis så känns d nu, ingen bra dag.



Piss oxå..


Arla :)



Kossorna, vill ni gå ut i hagen. =)

Oddset ??

Nu är denna arbetsveckan slut och helgen är kommen, så skönt alltså.. Har nyss kommit hem, va me angelica som fixa sina naglar. Sen är det min tur, ska dit i eftermiddag så mina naglar är fina igen. :D
Fan va snöigt, har drömt 3 nätter i rad att jag dött på jobb på olika sätt och sen när jag kör hem från Linda som jag precis har berättat det för så ser jag 2 likbilar. Vad är oddset liksom?? Blir ju lite orolig.. :S Kanske bara en inbildning.



För övrigt sov man som en stock igår, vaknade inte ens när min mobil ringde. Gick o la mig vid halv 9 -9 sen vaknade jag 21 fan 12 timmar ju, helt sinnes.
Kanske skulle slinga mitt hår idag, får se om man hinner det. Annars gick d bra idag på jobb, massa roliga saker som hände. Fast den började lite kaosaktigt... Så najs, jobbar inte hela veckan nästa heller, ledig på tors och tagit ledigt på fredag. Men så snäll som jag är, kanske jag ska stryka den för vi fattas 9 st. Får se på vilket humör jag är på ;)

Nä nu ska jag vila lite. Trevlig heeeelg. 

Over and Out.  


Du har det lilla extra...

Blev riktigt glad igår, fick ledigt för jag har fått problem med min nacke och rygg igen så jag skulle vila. Det känns redan lite bättre men inte helt 100, men fy va ont jag haft alltså. Både spytt som en gnu och bölat som niagrafallet. Men nu är det bara att jobba 2 nätter till sen är det helg :D
Stack upp till angelica när jag hade duchat imorse o lekte lite me abbe, sen blev det dagis för han. Så vi passa på att köra till ikea, det blev 2 vaser och lite torkade blommor för henne.

När ska man få lite bra besked. Hoppas verkligen inte d är nått allvarligt , är så orolig.
Men DU ska ha tack för du håller ditt ord att jag kan prata med dig. Behöver verkligen prata ut men har svårt för d. Fattar inte varför jag är så blåögd och lättlurad ibland, men nu faller mer och mer på plats.

Nog du som sitter med svansen mellan benen....

Tänker på dig extra mkt imorgon Linda <3


Lammaköttet...

Ja visst blev det galenheter utan dess like :P Dagen D började rätt så tråkig, åkte till bror och tvättade 3 maskiner. Riktigt tråkigt men som sagt ett måste, tog en jävla tid bara.
Fick under dagen samtal att det va dricka på möllan som gällde, så jag fick åka hem och ducha och fixa mig sen va man på möllan och mötte upp svenne, patrick och michel sen kom även bönne (kollegor) . Hade riktigt riktigt trevligt, kanske inte skulle avslöja så mkt men men bjuder iaf på mig själv, lilla lammaköttet eller va säger du patrick ;) Efter några xider hos ögongodiset själv blev d taxi till etagé där vi träffade lite andra godheter, inga namn nämda mer än tulle som va riktigt full. Hahahaha.;) HÖLL FAN ATT GLÖMMA SKRIVA ATT JAG TRÄFFA PETER WALBÄCK, RIKTIGT ROLIG KILLE ;) Fick dessutom världens chock där inne, började nästan grina så glad jag blev ;) Tackar grabbar för en underbar kväll.  <3



Har städat hela lägenheten fast min lilla huvudvärk :D Jag är duktig jag...

Imorgon ska jag träffa angelica <3 fick en dörrmatta av henne häromdagen så gulligt :D Nä dammsugning och sen kallar duchen ;)


VAAAA SAAAAA DUUUUU ;)

**massa kärlek**


galenheter

Veckan på jobb har gått relativt snabbt, har inte varit så jobbigt. Beror på att vi har haft en del balla saker för oss. :D Jag hade värsta allsången på emb, riktigt fint va det. Skönt när nätterna går så fort, annars hade jag inte pallat. Men roligt har vi, och det är huvudsaken ;) Blir glad när man vet folk bryr sig på riktigt och ingen falskhet finns. Fick höra en hel del smaskighetet som hände hos tulle ;) Tänkte för helvete, tänk bara nästa gång då :) *oooo du*

Igår blev d lugnt, va hos angelica tog d lite lugnt. Åkte hem rätt tidigt för angelica skulle upp tidigt o jobba. Men ikväll kan det bli lite små galenheter men som en skrev till mig du är stor galenhet hela du :D

Får väl åka hem till bror och börja tvätta, *vill inte* Så jävla tråkigt men men d är ett måste ju ;)


Over and out

Roooligt, roligt.

Dagarna går som vanligt jätte fort, har haft fullt upp. Valborg spenderades på rinnebäck med goood mat och gott sällskap, kunde inte bli bättre :D Fredagen gick jag upp tidigt och åkte till Blomman,Angelica samt Abbe o åt frukost sen åkte vi och mötte upp carro o jocke för carro flyttade till Kirseberg. Annars har jag och angelica spenderat dagarna med shopping, lektajm med abbe och massa massa andra godheter.. Väntar bara till Linda kommer hem :D
Har nyss fikat lite efter en hel dag ute, hann med en runda på obs oxå såklart. Trodde vakterna skulle ta mig o abbe för jag spelade lite boll med han inne på obs. Men sån tur va var dom inte ute efter oss utan snattare på cubus. Abbeliten kalla "deddiii" (dessi) på mig och ville spela boll hela tiden ;D Han är såååååå söööööt.



Over And Out
Fezzi

RSS 2.0