Dagens efter. :S

Nu har man vakant till lite iaf efter domedagen, o man kan ju inte påstå att man mår helt 100 precis. För det blev en hel del shotande plus några jävligt goda drinkar o xider. Så man mår nog som man förtjänar. O d blev ganska sent oxå kom hem vid 8 tiden o började svabba golven för dom va så jävla klibbiga. =) Så det blev inte sängen föräns vid 10. Fy fan va jag o emlie skratta för de hände en liten händelse precis när vi skulle iväg, jag skulle ta ner en parfym från min badrumshylla så höll jag på att tappa den, men jag lyckades fånga den rakt in i speglen, så kras. :S Så jag kallar på Emelie, båda viker sig av garv. =)
Vill tacka alla för en överball kväll. ;P
Nu ska jag kolla klart handbollen sen ska jag o emelie ivög o äta.

Over and out

image13


Skärpning :) / Törstig.

Ja nu får jag allt börja skärpa  mig me detta bloggandet, för nu va det några dagar sen  jag skrev. Idag är d löning plus att d är fredag. Men tvärr har d blivit klydd för mitt gammla jobb ska ha tillbaka lite pengar men d ska nog lösa sig.
Annars har d väl inte hänt så mkt förutom att jag körde micke till fabror doktorn o emelie följdde oxå me, sen åkte vi till mickes jobb, vilket va en upplevelse att se den polska åsnan. haha

 Va händer i helgen? I kväll är d nog förfest här för att sedan göra malmö osäkert. :)
image12Kvällens dricka som jag o my dear poshy ska dela på. ;)

Ha en trevlig helg. Pussar Fezzi

Hel dag me poshy. ;) / Handboll :)

Dagens dag har jag delat me emelie o vi har vatt o handlat o gjort viktiga ärenden. Känns bra att kunna hjälpa till o ställa upp speciellt när micke mår så dåligt. De gör jag annars oxå men extra mkt nu. Ni vet att d är bara att ringa så kommer jag på direkten. :)

image11
Skickar en bamse kram till er båda. :)

Just nu spelar Slovakien mot Sverige. Hoppas d gå bättre vi denna matchen än va d gjorde igår. :S Skulle gått o duchat men nu kan jag ju inte missa detta.. ;)

Puss på eder alla.


Shoppingdag / Handbolls EM

Gårdagen va jävligt lugn =) började me att jag o emelie åkte till mormors bageri o åt den omtalade frukost buffen. Vi glömde inte ta bricka denna gången. Fy fan va gott d är, där kommer in rätt mkt boys me ;) Sen åkte vi hem till jessika o passa benji, han somna i min famn så mysigt. ;) Kom inte hem föräns vid 6 tiden, så jag hade nästan varit uppe ett dygn. =) Så jag sov hela kvällen igår.
 
Idag har jag o carina vatt o shoppat på ikea, skopunkten, fyndbörsen, obs. Jag fick köpte ett skit fint fat av blommor, stora runda kuddar, 3 par skor, korgar o lite annat smått o gott. ;)

Just nu tittar man på handbollen sverige - frankrike o. Sverige förlorade me 4 bollar 28- 24 :(. De va fan bättre innan Stefan "lövet" Löfgren o Ljubomir "den flygande köttbullen" Vranjes spelade för dom va fan eliten sj. <3 Inte lika kul att titta på nu. Har hittat mig en ny favvo o de är Kim Andersson, han har vatt grym i dagen match. 
image10
Handbollslandlagets EM-guld i Italien -98, då den va som bäst.

Tycker synd om micke som inte mår så bra, håller tummarna att d går över snart. Ska kanske träffa poshy snart om vi kommer på vad vi ska göra. =) 

Ciao


Balder & Max. <3

Igår hade jag ett ärende i lilla dalby, så tänkte att de va lika bra att hälsa på mitt x mamma o company, vilket va kul. Så jag bjöd på lite fika. Det va ju ett tag sedan man träffade dom. =) De jag blev gladast för va att jag träffade vovvarna som jag saknar som fan =( Får väl bege mig dit oftare helt enkelt.


image11
image9
Balder o Max <3


Har dessutom vatt duktig idag o baka chokladbollar, me lööööve. *mums* Sitter o väntar på att klockan ska bli 21 för då börjar I Huvudet på Gynning ;) Lätt att man ska sitta bänkad framför d ;)

Nä nu kallar duchen ;)
Bye Bye

Eslöv. ;)

Efter en tidig uppgång imorse o efter att emelie vaknat åkte vi till eslöv vid halv 12 tiden för att hälsa på Maria o Linn vilken man borde göra lite oftare, lite tråkigt att det är en bit o köra. Det är så jävla tråkig väg. Idag va det lugnt för bettan va jävligt pigg nästan 200 ;)
Snarr måste man vila för d är ju jobb om några timmar =( 
Imorgon är d ett besök till Dalby som gäller.. Kanske blir ett dammsugare köp o lite annat kul. =)

Tack för en roolig o underhållande dag poshy, me löööve you. <3

Uppe me nattugglan. :S

I o me att jag gick o la mig så tidigt igår så vakna man redan kvart över 8. =( Tråkigt som fan men jag lyckades somna om en halvtimme. Wooohoooo eller inte. Jobb redan inatt igen sen imorgon ska man på en undersökning, är liten nervös men men det ska säkert gå bra. Nu håller mina blåmärken försvinna iaf efter att ha stått i flak på jobb, men det är konstigt att man kan få blåmärken så lätt. Det kan va rätt jobbigt speciellt om man blev kallad på möte me skolsköterskan när man va mindre för att dom trodde en massa saker.

Försöker dessutom att hitta markeradkläder men det va inte d lättaste. Så nån som har några tips så hör gärna av er till mig för jag kan behöva lite hjälp. :P

image7image8

Haha som om jag hade fått på mig den städerska dräkten. :)

Helg.

Igår blev d litta dricka hos mig o sen stack jag o emelie till aces på blue ice, vilket va trevligt. Träffade pidder där inne sj för han konpisar bara lämna han. Haha. Han har så många fans runt om i världen. ;) Eller va va det han sa poshy.
Nu sitter man o surfar lite, idag blir d bog bara att ta d lugnt ska ta en bad snart iaf.  Imorgon blir d förmodligen en tur till maria me emelie. ;)

Ha en trevlig kväll. Gör inget som jag inte hade gjort. Haha


Mormorsbageri :)

Nu är man hemma efter en natt på jobbet o lite äventyr me poshy :) Jag hämtade henne vid 8 sen åkte vi till shell sen skulle vi äta frukost men vi visste inte var så kom vi på att vi åker till mormors bageri så dit begav vi oss o åt deras frukost buffe för 55 kronor. O det ska vi lätt göra om eller hur ;) Åkte sen till obs där det va jag o emelie o en massa pensionärer.. Haha.  Fick in om systemet o fylla på inför kvällens bravader =)

Nu är det vila så man är pigg inför ikväll ;)
Love ya poshy pusssssssss 

image5


Home sweet home.

Nu är jag hemma igen efter en hel dundrans shopping som först började på ikea där jag fick köpt lite glas o kaffe koppar o lite annat smått o gott. Sedan begav jag mig till obs o fick handlat lite mat o lite annat.

Nu sitter jag me min laptop i min säng o äter godis o dricker cider. Kan d bli bättre. ;)
Ihelgen blir d förmodligen utgång i lunnd me min poshy o det ska faktiskt bli kul.

Nä nu ska jag vila lite tror jag. Ha en najs dag. <3image4

Haha lagfotot från helgens hockey bockey turnering vilken vi blev 3 av 10. Jävligt ball va d iaf.

Ny mobil :P

Idag va jag o emelie o skaffa oss nya mobiler =) Jag köpte en K850 i o emelie köpte en röd w910i skiiiiit fin. Kul som fan, så nu sitter vi här och fixar program till min nya data och knappar på våra fina mobiler. Nu har vi en ny partymaskin oxå ;)
Tack för en goooood middag emelie o micke. ;)

Nu ska jag fortsätta me datan o kolla på outsider..

Ha de fint.

Hockey Bockey




Ja tro det eller ej så spela jag hokey bockey turnering i helgen i helsingborg me
mitt jobb, fan va roligt d va. Fast jag inte har åkt på jävligt länge så lyckades jag bara slå EN
vurpa men ont gjorde d.. Vi kom 3:a iaf av 10 lag. Sen tura vi över till helsingör, åkte säkert 4 eller 5
gånger framåt o tillbaka. Så det blev en hel del dricka eftersom posten betala allt.. ;) Sedan blev alla uppkallade
för att ta emot ett 3 pris vilket va en snaps :) *mums*


Egentligen skulle vi hem efter turneringen men sen fick vi reda på att våra supportrar hade
kört o krockat o totalkvaddat sin bil så bestämde vi oss för att stanna vilket nog va det bästa i o med
att det va ett sånt jävla väder. =(

Nu ska jag kela lite me min budda o sen vila lite innan jobb :S

Imorgon blir det av till dalaplan, emelie ska fixa sina naglar sen vill jag nog iväg o shoppa lite :)

Nu sajnar jag ut.... Slut

Data =)

Nu har jag köpt en hp laptop blev nog en bättre än va jag hade behövt men men,
nu är den köpt längtar bara till internet funkar. =)
Tack för hjälpen emelie :)

Budda har oxå fått ett hem nu, äntligen har jag hittat mr right ;)

 image2


Bloggstart..

Nu har jag oxå skapat mig en blogg tyckte det va en kul grej =) + att poshy blir nog glad,
Skriver mer en annan gång ska ta på mig kläder sen iväg o shoppa data me emelie. <3

RSS 2.0