Stressad vecka...

Veckan har gått som ett skott, har haft o göra hela tiden, inte ens hunnit städa eller sova känns det som.. Egentligen inget roligt att berätta mer än att det blev en shopping och fika runda på obs igår <3 Fick äntligen mina naglar fixade idag, så fina så ;) <3 Tackar dig. Har inte sovit så mkt denna veckan och det känns i kroppen :(
Städade en lägenhet i förgår, me broren min :) bra me lite extra pengar. Va en lång kväll/natt igår först "utbildning" som bröjade 8 och sen skulle man på o jobba klockan 00. Gick rätt hyfsat dock va den sista timmen rätt dryg.
Kom nyss hem från obs, blev bjuden på middag:P Ska vila en timme på spikmattan och sen ut me hunden, jobbet kallar väl sen men sen är det heeeelg ;)**en galen sådan**

 Natti Natti


NU KÖÖÖÖÖR VI. :D:D:D:D

Det är fan årets mening, nu kör vi. Hahahah. Som vanligt försvann helgen som ett skott men fy fan va roligt jag har haft det. I fredags blev det en lugn hemma kväll.
Igår va d la familja som va igång. ;) Skulle fira per vilket började på laserdome med en 3 kamp. Vi drar inte upp vem som vann, det va iaf killarna mot tjejerna. Efter det begav vi oss hemåt, åt och drack gott, blev hotshot och annat gott som Peters hemma gjorda rosé vin. *helt oki* 
Smygtränade lite på texas holdem inför den "turneringen" med jobb på jobb! :) Så nu är jag grym, haha eller inte. Sen va klockan dags för utgång, det blev jag, dennis, dick och camilla som drog först till HARRYS och mötte upp lite annat gott folk, sen blev det en tur tll ETAGÉ till stängning. Tack för en riktigt lyckad kväll <3

steg 1
galliano
 steg 2
kaffe

grädde.
klara att dricka :) galiano hot shot. :D

 "rosé" :P

Hemkommen för en stund sen, blev pizza o film hos brossan Dick, fast han lyckades än en gång somna. Haha. Nu ska jag vila lite innan jobb om jag kan, mycket roliga och spännande ärenden att fixa me imorgon.
Pusssssssssssss o kraaaaaam


Morgonpigg :O

Klockan är nu 5.30 o jag kan fan inte sova. Skit drygt. Kan ju heller inte börja städa eller dyligt så här tidigt. Men ikväll är det fest iaf. Först laserdome sen käk sen ut på galaj.:)

Nu börjar det ordna upp sig, så jävla skönt. **håll tummarna inför mån**

Puss

20 nov 2008

Klockan är snart 16 och jag har inte gått o lagt mig efter jobb ÄN. Kan inte sova längre, är så orolig och lessen inom mig. Vet inte vad jag ska ta mig till. När jag insåg att jag inte kunde sova idag heller så samlade jag ihop mina pantflaskor och stack ner till obs, sen åkte jag till minneslunden men det blev inte så långvarigt för fy va det va jobbigt denna gång. :'(
Åkte därifrån med gråten i halsen hem och ducha och samlade mig lite, för Dick skulle hämta mig o sen drog vi till Stortorget i Lund där Dennis jobba o käka lunch. Tack <3 Dick tvinga mig att fota en jävla permobil. Hahaha.

Blev en snabbis runda på obs igen och nu sitter jag här o skriver lite. Hade behövt städa men orkar fan inte!! Sugen på cola är man oxå :( Tack för ni har gjort dagen lättare!!!
Är iaf ledig inatt och det kunde inte komma mer lägligt.

SAKNAR DIG OÄNDLIGT MYCKET !!!!



Fina latten som Dennis gjorde till mig. *mums*


Främling...

Med Lasse Stefanz. :P




Lyssnat på denna 40 ggr idag. :D

Älskade Mamma <3

Idag är det 5 år sen mamma dog 48 år gammal. Det känns fortfarande oehört overkligt. Känns som igår, tiden går så jävla fort. Vill bara krama om dig, säga att jag älskar dig och pussa dig i pannan som jag brukade göra. Jag ångrar att jag inte gjorde det mer. Saknar dig oerhört mycket !!!Jag har börjat prata av mig mer o mer, men bär fortfarande på en stor klump som måste ut. Hoppas jag vågar "blotta" mig så pass mycket och att den personen verkligen vill lyssna. Jag vet att det finns många som lyssnar på mig om jag vill prata men jag kan verkligen inte. Är så rädd.
Ska iväg till minneslunden om en stund, ska sätta en stor röd ros och tända ett ljus. Inte lönt man går o lägger sig nu ska ju vara ledig inatt. **wiiihooo** Som en underbar människa skrev igår på msn "-det är du värd". :D  

Älskar och saknar dig, mamma.

Tänker på dig L <3



5 år av sorg och saknad.

Spikmatta.

Jag har ju skrivit och glänt om min rygg så va jag på massage efter jobb igår. Lina (hon som masserar mig) vill att jag egentligen ska gå till läkare eller till en som försöker knäcka rätt.För det kan vara något fel på diskarna eller inflamation. Men vi skulle testa en sak till och det va att jag skulle ligga på en spikmatta. :) Det va faktiskt helt okej, visst i början gjorde det ont som fan och man kände hur hela kroppen blev as varm. Men jag kunde gå därifrån någorlunda, förra gången hon hade knådat klart mig så började jag nästan gråta så ont jag hade, låg dessutom hela dagen efter och inte kunde röra mig. Så förhoppningsvis hjälper detta med spikmatta, håller iaf tummarna annars måste jag gå till läkare o det vill jag inte ! Det känns redan mkt bättre, ska dit igen den 1 dec :)



Ledig på fredag fy fan va skönt, man kanske skulle styra upp lite krök. Jag vet iaf en som ska ha på sig en magväska och naveltröja. O DET ÄR INTE JAG. hahahahaha *längtar*
Annars har inte så mkt hänt, ska fira per (styvfar) på lördag vi ska ha 5 kamp på laserdoome. Kommer bli mkt skratt och mkt dricka. OOO det är najs.

Håller på att planera lite inför den 29 ska iaf vara på jobb klockan 17, ska ju ha pokerkvällen. Kan ju berätta att jag inte ska köra dit :) Och att mintuu är inblandat mohhahaha Kan bli farligt. Jag kommer ju inte vara lång varig i pokerspelandet.

HÅLL TUMMARNA INFÖR FREDAG, SNÄLLA.


Me, My self & I

Rullstols fezzi

Skogstrollet..

Jobbefezzi

Polis polis

En deckad fezzi

Fyllefezzi

Det kommer mera....

Mer spontant ska det bli.

Fredagen som skulle bli lugn blev inte så lugn som man hade tänkt sig. Det va planerat att jag skulle se idol och bara slappa men shi fick jag. Missade idol för jag somnade :S Sen kom Dadelen hit så fick jag spö i yatzy :( Hämtade sen Ida och besökte det nya Max i malmö. *äntligen har max kommit till malmö* Klockan halv 1 bestämde vi oss att vi skulle ut, efter lite shotande här hemma blev det såklart slagt. Fy fan va kul jag hade det, synd man inte har hela kvällen på film. Vid ett tillfälle låg jag ner på golvet så mkt jag skrattade. Om skratt för längre livet kommer jag aldrig att dö. Tack för denna minnesvärda kväll. <3 Nästa gång har jag fixat magväska till dig!!!!
Nu sitter man i sin soffa och kollar på madagaskar, giraffen är bara så jävla klockren. Blir nog en lugn lördagskväll men man kan inte vara helt säker;)



Nu ska vi ringa lite samtal.
Puss på er o trevlig helg.

Dagens + -> jävligt glad vaknade inte upp bakis
Dagens - -> blåmärke överallt haha
Dagens ? -> alkolås på mobilen;)


Julkänsla ???

Vissa tycker det är tidigt med julkänsla men jag älskar verkligen julen och för mig kommer känslan tidigt. Men just denna julen har jag ångest, vill inte fira nån jul alls, vill bara åka bort. Låååångt bort! *suck*



Vill bara kunna skruva tillbaka tiden, kommer ihåg när jag va liten och tittade ut genom vårt fejksnöade fönster som alla hade hjälpts åt att spruta och tejpa. Åh äntligen kom han.... TOMTEN. :) Flera grannar kom och berömmde oss för vi hade julpyntat så fint. Gamla värdefulla minnen.  

Kan fan inte sova efter jobb längre, är för orolig i kroppen. Tänker för mkt på saker o ting, allt känns så mörkt ut. Men långt där inne i mörkret finns ett ljus. Men det kommer snart bli bättre förhoppnigsvis.

Helgen blir nog lugn o skön denna oxå, ska dra ner på obs nu och kolla lite. Palllar inte sitta här.

XOXO

Överkänslig ???

Ja så känner jag mig nu, bölar för ingenting men har ändå nära till skratt, vilket är tur. Helgen va lugn va på buddah en sväng på lördagen, hör o häpna NYKTER. Träffade en och annan goding ;) Kom i säng vid halv 8, sov heeeela söndagen, jag som skulle upp och städa min lägenhet. Så blev det inte kan jag ju säga.

Har fått antiflamatioriska tabletter som jag ska ta så jag förmodligen blir bättre i min rygg, men idag känns det lite bättre iaf. Ska till Massör Lina nästa vecka så jag får se vad hon säger.  

Ska ladda upp lite bilder som visar mina bästa o kanske mindre bra sidor, men d kommer bli ball iaf.

Den 29 är det iaf poker med jobb, förstår inte vad jag har gett mig in på, skadar inte att försöka. Kan ju vara kul trots allt, även om jag inte fattar ett skit.


*Nu är det känslomässigt jobbigt*
7

Smärta :(

Kom nyss hem från jobb dels efter en lång natt arbete och sedan hade jag massage från halv 9 till halv 10. Handlade frulle och nu sitter man här med världens smärta. Smärta är en högre form av njutning men fan inte denna, vill bara lägga mig o storböla. Har fått en lårkaka och inflamation i svanken. =( Så är det när man ska spela fotboll på fikorna ;) Men man lyckades att göra mål idag, så jävla grym.

Väntar på att klockan ska ticka så man kan dra iväg o hämta sin broder som kommer hem från Turkiet. Annars hade jag legat o sovit jävligt gott nu. Men vill ju träffa han :)
Har inte skrivit här på länge, har inte haft ork eller lust faktiskt, annars har jag hunnit me en fest hos stickan för han ska flytta till gävle =( Mkt trevligt folk, o jäääääävligt god bål. Igår fick jag besök av vevve som hjälpte mig att koppla in mitt SUPERNITENDO, efter mkt om o men så fick hon igång det.:D Jag vann förstås. :)

Inget vettigt som vanligt. Har iaf handlat pepparkakor till kodningen idag ;)**mums**

Hoppas ni får en bra dag iaf. XOXO


RSS 2.0