Glasögonorm

Åter denna dag väckte jag poshy så åt vi en gooood frukost, sen bad det väg på viktiga äventyr.
Vi åkte till lunds akutmottagning för att kiolla min stackars hand, slog den som fan på jobb igår natt o den svullna upp lite,. :( Men jag skulle vänta en vecka o se om jag fick ondare. Men det känns iaf bättre nu. Vi fidck iaf se en film om korvar o om bajskorvar. Hahah.
Åkte sedan till nova så jag fick köpa min jävla ögonskugga som jag en gång köpte en precis likadan men fick ändas använda en gång sedan försvann den. Men nu har jag en ny. =) Köpte en tröja på gina me, me love gina.

Sen bar d väg till obs för att hämta dennis presten, fan va fina dom blev. =) Sen tyckte emelie att jag kunde göra en synundersökning för jag har ju ofta huvudvärk, så jag gjorde d. Men tro de eller ej jag SKA HA GLASÖGON, när jag sitter vid datan eller läser. Förlåt speciellt till nin storebror som jag skratta åt. Hahaha. Men tack varje emelie o hon i affären så blev d nog 2 par snygga. =)  
image22

Sen träffa vi vevve o paddan på shell så blev det malmö catring,jägersro,  sen blev d av till ica maxi på tofta för dom skulle storhandla, o då snackar vi STORHANDLA. =)

Nu ska jag sova, tack emelie för en helt späckad dag. :) Me love you big time.


Huvudvärk konstant. ;(

Fy fan va ont i huvudet jag har, håller nog på att bli duktigt sjuk men jag vägrar inse det o går o jobbar ändå, vill inte vara hemma.=( Men jag har inte sett nån smurf springades iaf. :D

Nu har jag o emelie precis ätit frukost, mumsigt blev den. =)
Fick en smäll på min hand inatt på jobb så nu kan jag inte räta ut den. Aja, blir så trött, men förhoppmingsvis vänder det för mig snart oxå. =)

Ska ner o hämta dennis present sen. hehe
XOXO


Blåa smurfar. :S

Helgen är gången, tråkigt att det går så fort bara. :( Men kul hade vi.
Idag när jag sluta skulle jag o emelie kanske till malmö catring o käka frukost, så jag ringde henne 7.20 när jag hade slutat efter 4 signaler fick jag tag i henne men borta va hon. ;) Så jag åkte hem o ducha o vila lite sen åkte jag  o hämta henne vid 1 så åkte vi dit,  innan dess hälsade vi på vevve. Sen en runda på obs såklart, beställde dennis födelsedagspresent, dom kommer han bli glad av. Tack emelie för tipset.

På jobb i natt hände en läskig sak, jag mådde skit dåligt, började kallsvettas, va blek o jätte yr. Men envis som jag är så jobbade jag hela natten. Men när jag stod o jobba ser jag en jävla DVÄRG SMURF springa förbi mig. -Är detta normalt eller =( Hehe. Måste nog gå o kolla min huvudvärk igen, jävla skit. Vågar egentligen inte, är rädd.  
image21
Kom hem för en stund från att åkt rullor i 1 ½ timme jag o syrran, åkte från handikappsbadet, till BO01, kronprinsen o tillbaka. =) Liiiide duktig man känner sig.
Imorgon kanske man skulle ta en lång promenad me Bamse o Emelie.

Nu ska jag iaf sova, kommer sova som en stock.
PUsssen


Frida- helt klart bäst.

Nu är melodifestivalen avklarad o det va helt klart rätt låt so, gick vidare. Fan, frida va as grym. ;)
image20
Har precis ätit goda mackor me ruccola, salami, avokado, champingoner o creme chesse. =) *mums*
Nu är d dude were is my car som gäller, nästan samma gäng som förra lördagen: danne, danne, jag, emelie micke, robban, wina, vevve, stickan, paddan. =)

HAjen


Party Party ;)

Idag va det frulle me poshy på mormors igen, är som en  tradition. ;) Åt fan 2 ägg var, hehehe. Efter mums frukosten åkte vi till netto för att handla lite blanne vann, kan ni tänka er 60 km/h i 2 :an en ferrari, ;) men när jag skulle betla så hade jag inte mitt kort, trodde jag hade glömt d på mormors så jag ringde dit o dom letade överallt, men dom hitta inget. Så jag släppte av  emelie hos jessica o åkte hem o leta. O gissa vad jag hitta i min skinn jacka. =) Fan va jag va orolig alltså.. 


Nu är d snart fest som gäller, ska in i duchen nu sen blir de käk sen dricka.. <törstig>

pösssssss

Trötter.

Sitter hos emelie nu o har ätit frukost. *mums* börjar bli riktigt trött i ögonen. ;) Emelie har försökt få tag i vårdcentralen men d går inte så bra, hon har jätte ont i halsen. 
En sak är säker iaf, längtar jätte mycket till helgen så d är sjukt. Festa är en sak som är säker. ;)

Nån som är sugen på att festa ?? ;)
Hör av er till poshy and the fez =D


Pössssss


Melodifestivalen.

Igår va det melodifestivalen som gällde hos Emelie o micke. Jag, vevve, paddan, danne, danne, göran, stickan, robban och wina va också där, så det va fullt hus. ;)

Trodde carola o andreas skulle gå vidare direkt men dom fick en andra chans. Det var helt klart den bästa låten.


På måndag är det malmö catring som gäller efter Poshys hem till gården, sen bär det av till Linda på Professionails, så att naglarna blir fina igen.

Inatt är det jobb igen :(
Nu ska jag äta frukost.
Puss


Lördag.

Ville bara tacka för en trevlig kväll till angelica o blomman o alla andra som va där. Nu sitter man i sängen me en liten huvudvärk, tog det hyfsat lugnt igår. ;) 

Ikväll bär det av till emelie o micke ska kolla melodifestivalen.  :) Nä nu ska jag äta en macka, vrålhungrig.


Trevlig lördag allihopa.
Puss o kärlek <3


Heeeeeelg. :)

Äntligen är d helg hade fan inte orkat jobba en natt till även fast man inte gör så mkt, hehe.
Nu sitter jag´hos emelie fast hos snackar bara i telefon för ovanlighetens skull, -asg. :)

Skriver mer sen.

Trevlig helg. Puss


Rensning. / Bilder från maskeraden.

Har precis fyllt en hel soppåse men bara kläder som ska skänkas, det borde man gjort för ett tag sen men man bara skjuter upp det hela tiden.
Annars inget annat nytt, lite irriterad bara men men blir bättre när man flyttar.


Ännu fler bilder från maskeraden.
--> http://www.facebook.com/album.php?aid=27796&l=f88eb&id=623081738



image19


Bamses dag. <3

Idag blir bamse 4 år. =) Grattis. ;)

image15

Va o besiktiga min bil, va lite nojig att den inte skulle gå igenom, men visst gjorde den d, fick bara en bra att veta sak. Så jag blev jätte glad. Tack Emelie för att du ställer upp. Sen begav vi oss till ikea, me LÖVE.
Tog en tur till volvo o saab för att se om vi hitta nått kul.

Nu kallar duchen sen ska man ju iväg o jobba. :S

Puss


Frulle hos Poshan ;)

Efter en lång arbets natt så bjöd emelie på frukost så det tacka man inte nä till. =) Har både kelat me benji och självklart bamse som man är moster till.
Kommer nog vara här ett tag till, fast vi ska bara komma på va vi ska göra, just nu sitter emelie o matar benjamin me nån puré. *MUMS* Det går rätt bra fast det rinner saker ur hans mun som emelie sa. =)
Ska fixa till mina naglar vid halv 3, skönt för vissa ser ut som fan. :) Imorgon är d äntligen helg, imorgon ska vi komma på nått ball att göra men vi vet inte vad men det brukar sluta bra till slut. Kanske bowlingen eller gå ut o äta eller nått annat kul. Med poshy and the fez är det alltid fest. ;) På lördag är det maskeraden som gäller. OBS: Bilder kommer komma. Ska va utklädd till polis så akta er så jag inte griper er. ;)

Vill ni fråga nått om gruppförsäkringar för pensionärer så har emelie fått ett helt häfte om d. Så hon kan. Hahaha.

Grattis Vevve!


Massa kärlek till er. <3

Fabror Ulk.

Ja fy fan säger jag bara, vaknande 1 klar vaken med världens huvudvärk o illamående som heter duga. Så jag bestämmde mig för att gå ner o äta o sen gick jag o la mig igen, men efter en halvtimme vaknade jag o fick springa till toan. Allt kom upp igen o inte en gång utan 3 ggr fick jag springa till toan. Men nu mår jag bättre iaf som tur är, så jag ger d en chans till att gå o jobba annars är d raka vägen hem i sängen.

Imorgon blir det av till mormors bageri me jessica o emelie sen lite shopping. ;)

Ha en trevlig vecka. Pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Tänt ljus.

Tände nyss ljus för min mamma, kände bara att jag saknar henne så otroligt mkt, ibland känner man sig bara så ensam på ett sätt man inte kan förklara. Visst har jag familj o vänner som finns där men det är inte samma sak, Ibland vill jag bara kunna hålla om henne o säga att jag älskar henne, man sa kanske det för lite när hon var vid liv. Har så otroligt många frågor som man aldrig får svar på o det spyr jag över.
Bara för d har gått några år betyder d inte att d är lättare, tänker på d varje dag. Vissa dagar är lättare än dom andra men försöker ta en dag i taget. Ibland visar jag inte att jag är lessen, kanske när jag borde göra d.  Men de som gör d lättare är att jag försöker säga till mig själv att hon har det bättre där hon är nu och att jag vet att hon skulle vilja att jag är glad istället. <3  --<-<-@


image14


Dålig.

Jag ska försöka bättra mig på att skriva här, har fan inte skrivit på en vecka. =O Rätt dåligt.  Men men ska försöka iaf. Ska plocka undan lite o sen dammsuga. Efter det återstår ett bad ;)

Skriver mer här sen antagligen annars för ni ha en trevlig lördag.

Kram

RSS 2.0